Umut Bulut Kayserispor yolcusu!

Galatasaray'da bekleneni karşılamayan Umut Bulut, bir başka kulübe transfer konusunda ikna oldu. Umut Bulut, Süper Lig ekibi Kayserispor'la anlaştı.

Haberler 24.08.2016 - 16:33 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Galatasarayda bekleneni karşılamayan Umut Bulut, bir başka kulübe transfer konusunda ikna oldu. Umut Bulut, Süper Lig ekibi Kayserisporla anlaştı.

Galatasarayın Olcan Adın ve Tarık çamdal ile birlikte gözden çıkardığı üç yerli oyuncudan biri olan Umut Bulutun yeni takımı netleşti. Golcü oyuncu, Süper Lig ekiplerinden Kayserispora gitmeye razı oldu.

İki kulüp arasında yapılan görüşmeler de olumlu şekilde sonuçlandı. Kulüplerin, Umut Bulutun mevcut sözleşmesinde yer alan yıllık 1.8 milyon ücreti birlikte ödeyeceği ifade edildi. Umutun, Kayserispora sadece 1 sezon için kiralık olarak gideceği, Galatasarayın herhangi bir kiralama ücreti almayacağı bildirildi.

Tarafların anlaşmaya son noktayı koyduktan sonra resmi açıklamayı yapması bekleniyor. İddialara göre Umutun yıllık 1.8 milyon Euroluk ücretinin 900 bin Euroluk kısmını Galatasaray, diğer 900 bin Euroluk miktarı ise Kayserispor ödeyecek.

(Amkspor)

Ana Sayfaya Git