Umutlar kampta!

Kulüpten yapılan açıklamaya göre “Amedspor Yıldızlarını Arıyor” sloganıyla gerçekleştirilen seçmelerde oluşturulan 39 kişilik kadro 1-8 Ağustos tarihleri arasında kulüp tesislerinde kamp yapacak. Genç futbolcuların koronavirüs salgını nedeniyle PCR testinden geçirileceği

Haberler 31.07.2021 - 10:09 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

AMEDSPOR, KAYSERDE LGE HAZIRLANIYOR

5 Eylülde balayacak yeni sezonda 2.Lig Beyaz Grupta mücadele edecek olan Amedspor, kamp çalmalarnn ilk etabn Kayserinin yeni kamp bölgesi Erciyes Yüksek rtifa Merkezinde sürdürüyor.

çalmalara 10u alt yapdan gelen gençler olmak üzere 29 futbolcu katlyor.

Bakan Ve Yönetim Kamp Ziyaret Etti

Amedspor, sezon hazrlklarn Kayseride sürdürüyor. Geçen hafta balayan ilk etap kampnda takm sabah ve akam olmak üzere günde çift idman yaparak güç ve kondisyon depoluyor.

Erciyes Yüksek rtifa Kamp Merkezinde Teknik Direktör Mesut Toros yönetiminde gerçekletirilen çalmalar Kulüp Bakan Selahattin Yldrm da takip ederek teknik heyet ve futbolcularla görüme gerçekletirdi.

ç ve d transfer çalmalarn sürdüren Amedsporda u ana kadar iç transferde Anl ahin, Mehmet Sddk stemi,ahin afakolu, Mansur çalar,Bekir Sevgi, Bünyamin Yürür,Cerem Talha Dinçer, Muhlis stemi ve Seymen Yamur ile yeniden anlat.

D Transferde Kimler Takma Dahil Oldu ?

D transferde ise Üstün Bilgi (Krehir Belediyespor), Hüseyin Güngör (Ankara Demirspor), Kerem çaatay (çorum Fk), Okan Deniz (Saryer),Kutay Yokulu (Altay), Mehmet Alaeddinolu (Krehir Belediyespor), Ouz çetinkaya (negölspor),Tugay Krcali (Karaköprü Belediyespor), Mücahit çakr (Yeilyurt Belediyespor) ve Kurtulu Yurt (Bandrmaspor) kadroya dahil edildi.

Genç oyuncular Metin Esmer,Aziz Aztaaç,Reber Yunak,Ebubekir Makta,Mehmet Emin Ylmaz,Mustafa Papatya,Selman Aslan,Nihat Kaynar,Yunus Tarhan ve Mehmet Nur Aslan da Kayserideki kamp çalmalarna katlyor.

Ana Sayfaya Git