Umutlar Play-Off'ta

Yeşil-Kırmızı ekip Diyarbekirspor, grup lideri Afyanspor karşısında, maçın son 10 dakikasında peş peşe iki golle sahadan 2-0 ayrılması, liderlik umutlarını sonlandırırken, gözler Play-Off'ta kalma mücadelesine çevrildi.

Haberler 14.03.2017 - 10:16 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Hafta içerisinde youn bir tempoyla hazrlk çalmas içerisine giren ve mutlak puan parolasyla gittii Afyanspor deplasmannda, özellikle maçn ilk yarsnda ortaya koyduu futbolla dikkatleri üzerine çekmesine ramen, sonuca gidemedi.

PLAY-OFFTA UMUTLAR

lk yars balad gibi yolsuz biten maçn 80 dakikasna skorda herhangi bir deiiklik olmazken, Diyarbekirspor 1 puana raz olma moduna girince, pe pee iki gol geldi. 81 ve 88inci dakikada rakip takm grup lideri Afyanspor, Diyarbekirspor karsnda 90 dakikann sonucunda, üç puan alan taraf olunca, puann 58e çkard.

6 TAKIMLA MÜCADELE

Diyarbekirspor bu yenilgiyle, bir üst lige direk çkabilme yönündeki çabas oluan 11 puanlk farkla sonlandrd. Yeil-Krmzl ekipte, tüm planlar play-ffa kalmaya odakland. Play-Off mücadelesinde puan farklaryla Diyarbekirspor, D. Gençler Birlii, Sakaryaspor, Bayrampaa ve Düzyurtspor ile T dmanyurdu arasnda, play-off mücadelesi sürecek.

Grup lideri Afyanspor ise, Diyarbekirspor karsnda son dakikada gelen iki golle ald galibiyet, en yakn takipçisi olan 2 sradaki D. Gençlerbirliine 6 puan fark yapt.

Ana Sayfaya Git