Ünlüler ile eski futbolcular, lösemili çocuklar için sahada

Tiyatro ve dizi oyuncusu Alper Türedi tarafından kurulan ve lösemili çocukların dileklerini yerine getirmeyi görev edinen "Bir Dileğim Var" grubunun organize ettiği ünlüler-efsaneler futbol maçı Maltepe Stadı'nda oynandı.

Haberler 09.10.2016 - 10:52 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

2002 yılında kendi kızını lösemiden kaybeden Alper Türedinin dizi ve sinema sanatçılarından oluşan takımı, eski futbolcuların kadrosunda yer aldığı Efsaneler ekibiyle karşı karşıya getirdi. Maçın hakemliğini ise Süper Ligde düdük çalan Mete Kalkavan ve yardımcıları yaptı. Birçok ünlü sinema ve dizi oyuncusunun oluşturduğu ünlüler takımının teknik direktörlüğünü Yılmaz Vural yaparken, eski futbolculardan oluşan ekibin teknik sorumlusu Güvenç Kurtar oldu.

RENKLİ GÖRÜNTÜLER

Karşılaşma öncesi Yılmaz Vural, sanatçılardan oluşan takıma son direktifleri verirken ortaya hayli komik sahneler çıktı. Karşılaşmanın sembolik başlama vuruşunu lösemi hastası ve zihinsel engelli iki çocuk yaptı.

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç ise, Umarım bu çalışma Türkiye geneline yayılır. Gerçekten ihtiyaç var. Bütün sorumluluğu yetkililerimize bırakmak yetmiyor. Bazen bizim de elimizi taşın altına sokmamız gerekiyor. Bu çalışma da öyle bir çalışma. Bir dileğim var çalışmasının bütün Türkiye geneline yayılmasını temenni ediyorum. Emeği geçen isimlere de teşekkür ediyorum dedi.

Ana Sayfaya Git