Üsküdar'a bilendi

Şampiyonluk yarışında bende varım diyen Amedspor, Anadolu Üsküdar maçı için, hazırlıklarını tamamladı. Galibiyete odaklanan Yeşil-Kırmızılı ekip, taraftarla kenetlendi.

Haberler 25.02.2017 - 10:08 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

2. Lig Beyaz grupta 41 puanla 4 srada bulunan ve ampiyonluk yarnda zorlu viraja giren Yeim-Krmzl Amed Sportif Faaliyetler, pazar günü deplasmanda, Anadolu Üsküdar tammyla kar karya gelecek.

Ligde 15 srada bulunan Anadolu Üsküdar karsnda galibiyeti hedefleyen Amedspor tüm hazrlklarn tamamlad. Yeil-Krmzl ekibin teknik patronu Taner Takn, futbolcularn hafta süresi içerisinde bu maça konsantre olduklarn ifade ederek, empiyonluk yarnda varz. Ligin bitmesine 11 hafta var. Mücadelemizi son saniyeye kadar sürdüreceiz. Anadolu Üsküdarspor karsnda mutlak galibiyeti hedefliyoruz. Tarattar, futbolcular, kent, yönetim ve bizler uan kenetlenmi durumdayz. ampiyon olacamza dair inançmz ve mücedelimizi hiç kaybetmiyoruz. !utbolcular, deplasman maçlarnda maruz kaldklar hakszlklardan sonra biraz daha motive oluyorlar, hrslanarak omnuca gidiyorlar dedi.

Amedspor yarn saat 13.30da deplasmanda, Anadolu Üsküdar takmyla kar karya gelecek. Yönetim ve teknik heyet taraftarlar kenetlemeye davet etti.

Ana Sayfaya Git