Uslu’dan başarılı antrenörlere teşekkür plaketi

Diyarbakır Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 2021 değerlendirme ve 2022 yılı Spor Faaliyetleri planlama toplantısı yapıldı.

Haberler 28.01.2022 - 09:08 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

DYARBAKIR- Diyarbakr Gençlik Spor l Müdürlüü tarafndan düzenlenen 2021 deerlendirme ve 2022 yl Spor Faaliyetleri planlama toplants yapld.

Diyarbakr Gençlik Spor l Müdürlüü tarafndan düzenlenen 2021 ve 2022 yl Spor Faaliyetleri deerlendirme ve planlama program toplants ardndan Gençlik Spor l Müdürü Muammer Uslu, 2020 Tokyo Olimpiyat, Dünya ve Avrupa ampiyonalarnda baarl ve yetenekli sporcu kazandran antrenörlere üstün baar belgesi ve teekkür plaketi verdi.

Uslu, toplant sonras yapt açklamada, 2021 ylnn deerlendirmesi ve 2022 ylnn spor faaliyetleri planlamas kapsamnda Diyarbakr ve ilçelerinde görev yapan 63 brantaki 101 antrenörün katlm ile geni kapsaml bir toplant yaptklarna vurgu yapt. Uslu, Yaptmz bu toplant kadar önemli olan 2020 Tokyo Olimpiyatlarnda, Dünya ve Avrupa ampiyonalarnda ülkemizi ve ilimizi en iyi ekilde temsil eden ve baarl sporcu yetitiren, atclk brannda 2020 Tokyo Olimpiyatlarnda bizleri temsil eden antrenörlerimiz Kadri Akgün, Abdurrahman Akgün, Karate Brannda Diyarbakr tarihinde ilk kez Avrupa ampiyonasnda temsil eden Mehmet Yazar, Judo Engelleri brannda Dünya ampiyonasnda temsil eden Osman Gölçüke teekkür etmek isterim. Umarm bu baarlar dier brantaki antrenörlerimize örnek ve tevik olmasn temenni ederim dedi.

Toplant sonras Uslu, atclk brannda Kadri Akgün ve Abdurrahman Akgüne karate brannda Mehmet Yazara judo brannda Osman Gölçük ve spor hizmetleri müdürü Aydn çetin e hizmetlerinden dolay baar belgesi ve teekkür plaketi taktm etti.

Programa, Diyarbakr Gençlik Spor l Müdürü Muammer Uslu yan sra, Spor Hizmet Müdürü Aydn çetin, Spor Faaliyetleri ube Müdürü Baki Karabulut, Sicil lisans ube Müdürü Turgay Sayn, Okul Sporlar ube Müdürü Metin Öcal ve antrenörler katld.

Ana Sayfaya Git