Uygun'la yollar ayrıldı

Süper Lig ekiplerinden İstikbal Mobilya Kayserispor'da teknik direktör Bülent Uygun'la yollar ayrıldı.

Haberler 27.12.2019 - 11:17 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kayserispor Kulübü Basn Sözcüsü Mustafa Tokgöz, 48 yandaki teknik adamla karlkl anlaarak yollarn ayrdklarn kaydetti.

Sar-krmzl kulüple 30 Ekimde teknik direktörlük görevi için anlama salayan Bülent Uygun, ligde takmnn banda çkt 7 maçta 2 galibiyet ve 5 malubiyet yaad.

lk yarnn son haftasnda 28 Aralk Cumartesi günü deplasmanda Trabzonspor ile karlaacak stikbal Mobilya Kayserispor, 10 puanla son srada yer alyor.

UYGUN KONUTU

Uygun, yapt yazl açklamada, stikbal Mobilya Kayserisporda teknik direktörlük görevini büyük bir sorumluluk ve özveri ile kabul ettiini belirtti.

Görevde olduu sürede 4ü ampiyonluk mücadelesi veren takmlara kar olmak üzere 7 lig maç oynadklarn aktaran Uygun, söz konusu süreçte 9 futbolcunun takmdan ayrldn, 6 oyuncunun da sakatlandn kaydetti.

Bahsi geçen süreçte 2 galibiyet aldklarn ve Ziraat Türkiye Kupasnda son 16 turuna yükseldiklerini belirten deneyimli teknik adam, Gelinen noktada, yönetim kurulumuzun istei dorultusunda, yaplan karlkl istiare sonucunda görevimizden bugün itibaryla ayrldk. dmanlarda, maç toplantlarnda, taktik toplantlarda ve Kayserispor takm için mesai harcadmz her noktada birçok engelle karlasak da görev bilincimizle zaman, mesai kavram gözetmeksizin, bu ehrin takmn nasl yukarya tayabileceimiz konusunda ekibimizle birlikte gece gündüz çaltk. ifadelerini kulland.

Görevi süresince sar-krmzllarn saha içi ve dndaki menfaatlerinin kendisi için her eyin önünde olduunu da aktaran Uygun, sözlerini öyle tamamlad:

Bizi bu zorlu süreçte yalnz brakmayan büyük Kayserispor camiasna, Bakanlarmz Sayn Mehmet Özhasekiye ve Sayn Taner Yldza, Kayseri Büyükehir Belediye Bakan Sayn Dr. Memduh Büyükklça, Bakanmz Berna Gözbana, Sportif Direktörümüz Sayn Bülent Bölükbana, samimiyetlerine kalpten inandm futbolcularmza, yöneticilerimize, ehrin ileri gelenlerine ve tüm dostlarma teekkürü bir borç bilirim.

Ana Sayfaya Git