Vali Sonel Munzur Çayı'nda rafting heyecanı yaşadı

Tunceli Valisi ve Belediye Başkan Vekili Tuncay Sonel ile beraberindekiler, Munzur Çayı'nda rafting yaptı.

Haberler 27.05.2018 - 12:03 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Vali Sonel, önceki gün balayan Türkiye Rafting ampiyonas ikinci ayak yarlarnn yapld Munzur çay kenarnda gazetecilere yapt açklamada, Tuncelinin doal güzelliklerini Türkiyeye tantmak için çaltklarn söyledi.

Tuncelide ilk defa Türkiye Rafting ampiyonasnn düzenlendiini vurgulayan Sonel, ampiyonada 300den fazla sporcu ve 100ün üzerinde hakem ile teknik heyetin görev aldn belirtti.

ampiyonann Tuncelinin tantmna ciddi katk saladn ifade eden Sonel, unlar söyledi:

Huzur içinde devam eden ampiyona yarnki yarlarla sona erecek. Biz de bugün Tunceli Cumhuriyet Basavcs Behçet lek, Türkiye Gelimekte Olan Spor Branlar Federasyonu Rafting Asbakan ve Dünya Rafting Federasyonu kinci Bakan Fikret Yardmc, kurum müdürlerimiz ve sporcu kardelerimizle Munzurumuzda rafting yapacaz. Tunceli artk terörle deil raftingle, Munzur çayyla, doal güzellikleriyle anlsn. Misafirlerimiz buyursun gelsin bu doal güzellii yaasnlar.

Sonelin açklamas sonras rafting yapacak ekipler, 5 farkl botla Munzur çaynda belirlenen 7 kilometrelik zorlu parkurda kürek çekerek kent merkezine ulat.

Rafting etkinliine, Sonel, Yardmc ve lekin yan sra vali yardmclar Selçuk Yosunkaya, Akn Zor, AK Parti 27. Dönem Milletvekili Aday Hakan Özer, kurum müdürleri ve raftingciler katld.

Sonel ve ayn botta bulunduu raftingciler, oldukça heyecanl anlar yaad.

Ana Sayfaya Git