Validen penaltı vuruşunu kurtaran öğrenciye halı saha sözü

Siirt Valisi Ali Fuat Atik, ziyaret ettiği bir okulda penaltı vuruşunu kurtaran öğrenciye, okullarına halı saha yaptırma sözü verdi.

Haberler 26.12.2019 - 11:33 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Vali Atik, beraberinde l Milli Eitim Müdürü Deniz Edip ile Siirt Türk Telekom Fen Lisesini ziyaret etti. Okul Müdürü dris Yolbatan bilgi alan Atik, daha sonra kütüphaneye geçerek örencilerle görütü.

Robotik kodlama atölyesinde de örencilerin çalmalarn inceleyen Atik, yarmalara katlan örencilere her türlü destei vereceini belirtti. Snflar da gezen ve örencilerle sohbet eden Atik, örencilerden beklentilerinin yüksek olduunu söyledi. Her örencinin en iyi üniversiteyi kazanacana inancnn tam olduunu dile getiren Atik, nallah bu snfta hepiniz üniversiteye gideceksiniz. Zararl akmlarn peinden gitmeyin. Hepimiz kardeiz, öncelikle bunu bileceiz. Hepimiz büyük bir milletin erefli birer eit üyesiyiz. Hepimiz bu ülkenin çats altndayz, hiçbirimizin dierinden fark, üstünlüü yok. dedi.

Vali Atik daha sonra pansiyona geçerek örencilere yemek datt. Örencilerle yemek yiyen Atik, okulda beton alanda futbol oynayan örencilerle bir araya geldi. Örencilerle top oynayan Atike 9. snfta okuyan Medeni Demirel okulda saha ihtiyac olduunu belirtti. Atik de penalt vuruunu kurtarmas durumunda bu talebi yerine getireceini aktard. Kaleye geçen Demirel, Atikin kulland penalt vuruunu kurtard. Atik de bunun üzerine okula yeni bir hal saha yaptracaklarnn sözünü verdi.

Atik, okulda iyi bir eitim vermesinde emei geçen herkese teekkür etti.

Ana Sayfaya Git