Van belediye kampı bitti!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3. Lig 2. Grupta mücadele eden Van Büyükşehir Belediyespor, sezon öncesi kampını Keçiörengücü ile yaptığı hazırlık maçı ile tamamladı.

Haberler 20.08.2018 - 10:30 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

TFF 3. Lig 2. Grupta mücadele eden Van Büyükehir Belediyespor, sezon öncesi kampn tamamlad. Kampn son gününde bir de hazrlk maç yapan Van Büyükehir Belediyespor, Keçiörengücü ile kar karya geldi. Maçn ilk yarsnda vasat bir futbol sergileyen ve hakemin de köyü yönetimiyle Van Büyükehir Belediyespor maç 4-2 malup tamamlad.

Maçtan dakikalar;

Her iki takm, maçn ilk dakikalarnda temkinli balad. lerleyen dakikalarda Keçiörengücü penaltdan golü bularak durumu 1-0 yapt. lk yarn sonlarna doru Keçiörengücü att golle ilk yar 2-0 bitti. kinci yarya deiikliklerle balayan Van Büyükehir Belediyespor, 10 dakika arayla att 2 golle skoru 2-2ye getirdi. Maçn son dakikalarnda Keçiörengücü att 2 golle Van Büyükehir Belediyespor maç 4-2 kaybetti. Van Büyükehir Belediyespor bugün yapt ter antrenmannn ardndan kamp tamamlad.

Erzurum kampn HAya deerlendiren Van Büyükehir Belediyespor Teknik Direktörü Feyyaz Uçar, Erzurum kamp güzel geçti. Zaten buraya maç yapmaya geldik. Maçlarda yaptk. Son rakibimiz de özellikle ikincilik ekibinden güçlü bir ekip seçtik. Bölüm bölüm iyi oynadmz zamanlar oldu, bölüm bölüm kötü oynadk. Ancak verimli bir kamp oldu. Aa yukar son açl maçndan itibaren inallah lige hazr olacaz dedi.

Ana Sayfaya Git