Van'ın Beşiktaşlı fenomen kızları

VAN'ın Gürpınar ilçesindeki Borsa İstanbul Kız Yatılı Bölge Ortaokulu'nda eğitim gören Beşiktaş fanatiği 25 kız öğrenci, sosyal medyada fenomen oldu. Siyah beyazlı formalarıyla müzik öğretmenleri eşliğinde Beşiktaş marşları seslendiren kızların videoları, izlenme rekorları kırıyor. Kızların tek isteği ise Beşiktaş-Bayern Münih maçını statta izlemek.

Haberler 25.02.2018 - 12:44 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Gürpnar ilçesinde Borsa stanbul Kz Yatl Bölge Ortaokuluna giden, tamam 6nc snf örencisi Beikta fanatii 25 kz örenci, sosyal medya fenomeni oldu. Beikta formas giyerek müzik öretmenleri Mecnun Dinçer eliinde koro halinde çeitli arklar ve Beikta marlar seslendiren kzlarn çektii videolar izlenme rekorlar kryor. Sosyal paylam siteleri Facebook, Twitter ve Instagramda binlerce beeni alan ve kulübün resmi hesaplarnda da videolar paylalan grubu ziyaret eden Van Beiktallar Dernei Yönetim Kurulu üyeleri, kzlara çeitli jestlerde bulundu. Dernek Bakan Gani Aslan, örencileri Van merkeze getirererek önce sinamaya götürdü. Örenciler, sinamada Beikta Malzeme Sorumlusu Süreyya Sonerin hayatnn anlatld Güzel Adam Süreyya belgesel filmini izledi, ardndan yemek yedi.

Dernek Bakan Gani Aslan, sosyal medyada gördükleri videodan çok etkilendiklerini belirterek, Bu güzel kardelerimizi ziyaret ettik. Sosyal medyada yaklak 1 hafta önce videolarn gördük. Van Beiktallar Dernei Yönetim Kurulu olarak biz de bu kardelerimizle gurur duyduk. Kulübümüz de örencilerimize forma gönderdi. Vann bu güzel ilçesinde bu çocuklarla beraber olmaktan çok mutluyuz, onur duyuyoruz. Dernek olarak Gürpnar Kaymakam ve Milli Eitim Müdüründen izin aldk, örencileri Van merkezde Güzel Adam Süreyya filmine davet ettik dedi.

Örenciler ise Van Beiktallar Derneinin kendilerini ziyaretlerinden çok memnun olduklarn ve sevindiklerini belirtti. Örenciler Kulüp Bakan Fikret Ormana da seslenerek ampiyonlar Liginde Beiktan Bayern Münih ile stanbulda oynayaca rövan maçn statta izlemek istediklerini söyledi.

Ana Sayfaya Git