Vardar Teknik Direktörü Fenerbahçe’yi Eleyeceğinden Emin

Makedonya’nın Vardar takımının Teknik Direktörü Cedomir Janevski; kendi sahalarında elde ettikleri 2-0’lık skorun kendileri için çok büyük bir avantaj olduğunu belirterek, İstanbul’da turu geçeceklerinden emin olduğunu söyledi.

Haberler 23.08.2017 - 21:18 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Vardar Teknik Direktörü Cedomir Janevski, yarn 20.30da Fenerbahçe ile oynayacaklar UEFA Avrupa Ligi Play-Off Turu rövan maç öncesi, Ülker Stadyumunda basn mensuplarnn karsna çkt.

lk maçta aldklar 2-0lk galibiyetin avantajn korumak istediklerini söyleyen Janevski, turu geçmek istediklerini söyledi.

2-0A RAMEN ZOR BR MAç OLACAK

Yarn çok büyük bir maça çkacaklarn söyleyen Janevski, Her ne kadar 2-0lk avantajmz olsa da yarn zor bir maç olacak. Fenerbahçe, kalitesi çok yüksek bir takm ve çok büyük tecrübeleri var. Ateli bir taraftar topluluu önünde oynayacaz. lk maçtaki 2-0lk skor büyük bir avantaj ama bu, turun garanti olduu anlamna gelmez. Ben turu geçeceimize inanyorum. Önemli bir avantajmz var ve bu, bize pozitif enerji veriyor diye konutu.

ELJF GÜçLÜ BR YETENEK

Fenerbahçenin resmi sözleme imzalamak için FIFAnn kararn bekledii 17 yandaki Makedon futbolcu Eljif Elmasla ilgili konuan Janevski, Eljif Elmas hiç görmedim. Ben uzun yllar Belgradda yaadm. Onun ismini duydum. çok iyi bir futbolcu olduunu duydum. Güçlü bir yetenek. Nasl bir futbolcu olacan zaman gösterecek. Genç oyuncular için zaman lazm ifadelerini kulland.

BLAZEVSK: SKORU KORUMAMIZ LAZIM

Vardarn Makedon futbolcusu Blazevski de basn toplantsnda açklamalarda bulundu.

Yarn çok zor bir maça çkacaklarn söyleyen Blazevski, Biz açk futbol oynuyoruz ve gol atmalyz. Böylece iimiz kolaylaacak. Tur için sahaya kalbimizi koymak zorundayz. lk maçta aldmz skoru korumamz lazm dedi.

VARDAR, MAç HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI

Öte yandan Vardar, yarn oynanacak maç öncesi son antrenmann gerçekletirdi. Teknik direktör Janevski yönetiminde Ülker Stadyumunda gerçekletirilen idmann ilk 15 dakikas basna açk yapld. Antrenmann basna açk bölümünde futbolcular, pas çalt. Antrenmann basna kapal bölümünde ise, yarnki karlamann taktik çalmasnn yapld belirtildi.

Ana Sayfaya Git