Vasiyeti üzerine mezar taşına "Beşiktaşlı" yazıldı

Siirt'te 3 yıl önce hayatını kaybeden Halil Bağışğan'ın mezar taşına, vasiyeti üzerine "Beşiktaşlı" yazıldı.

Haberler 02.12.2020 - 09:16 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kentte Beiktal Halil olarak bilinen ve 47 yanda hayata veda eden 2 çocuk babas Baan, vefatndan önce ei Süreyya Baan ve Siirt Beiktallar Dernei Bakan Ersan Kesiciye Ölürsem mezarma Beiktal Halil yazn vasiyetinde bulundu.

Kalp krizi sonucu 2017 ylnda vefat eden Baann vasiyeti, ailesi ve Siirt Beiktallar Derneince yerine getirilerek Zevye Mezarlndaki mezar tana Beiktal yazs eklendi.

çOCUKLARIM DA FANATK BEKTALI

Kzlar Derya ve Büra ile mezarl ziyaret eden Baann ei Süreyya Baan, AA muhabirine, einin fanatik Beiktal olduunu ve bu sevgisinin ölümüne kadar sürdüünü söyledi.

Aradan geçen zamana ramen ei için halen gözya döktüünü dile getiren Baan, imdiye kadar ona üzülüyoruz, dün de aladm onun için. çocuklarm da fanatik Beiktaldr. Babalar Ben ölürsem mezarma Beiktal yazn. demiti. Biz de vasiyetini yerine getirdik Allah mekann cennet etsin. diye konutu.

Baan, einin vefatndan sonra Siirt Beiktallar Dernei Bakan Kesici ve dernek üyelerinin kendilerine yardmc olduunu anlatt.

Ersan Kesici de Halil Baandaki Beikta sevgisinin tarifsiz olduunu ve mezara kadar sürdüünü aktard.

Beiktal Halil aabeyimiz 2017de vefat etti. Ölmeden önce bize Eer ölürsem kabrime Beiktal Halil yazlsn. diyordu. Biz de o vasiyeti yerine getirdik. ifadesini kullanan Kesici, unlar kaydetti:

Fanatik bir Beiktalyd. Mekan cennet olsun. Bir ansnda Beiktan 2016-2017de Beikta ampiyon olsun cebindeki tüm paralar bu sefer fakirlere datacam. dedi. Biz çok duygulanmtk. ampiyon olunca Beikta için cebindeki tüm paray Beiktal çocuklara verdi.

Beikta taraftar ve Hasbey Spor Kulübü Bakan Zeki Eren de Halil Baann kentte tannan ve sevilen bir kii olduunu söyledi.

Beiktan her maçnda akllarna gelen Baann vefatyla herkesi üzdüünü dile getiren Eren, Halil kardeimiz çok fanatik Beiktalyd. Beiktan kazanmas için varn younu ortaya koyuyordu. Mezarna gelerek ailesiyle beraber bir Fatiha okuduk. Allah mekann cennet etsin. ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git