Ve kritik gün yarın

Play-Off'taki yarı final ilk maçında Perşembe günü Darıca G.Birliği’ni ağırlayacak olan Diyarbekirspor’da tüm hesaplar tur için avantaj sağlayacak skora kurgulandı.

Haberler 03.05.2017 - 09:16 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

3.Lig 3. grupta normal sezonu 4. srada tamamlayarak bu ligdeki 4. sezonunda da Play-Offa kalan Yeil-Krmzl Diyarbekirspor, yarn kendi sahasnda Darca Gençlerbirlii ile yapaca Play-Off çeyrek final ilk maçna, nefesleri tutarak odakland. Takmda sakat futbolcularn iyilemesi teknik heyeti mutlu ederken, biriken maç ba alacaklar ile ilgili takma ödeme yaplmas da moral ve motivasyon açsndan, dobing oldu.

Yönetimin ayrca ampiyonluk primini açklamas ve sezon içerisinde kesilen cezalarn ampiyon olunmas halinde futbolculara geri ödeneceini açklamas da ekstra moral kazandrd.

Hücüm Ve Savunmaya Dikkat

Diyarbekirspor, Darca Gençlerbirlii karsnda iyi bir skor elde ederek 8 Mays Perembe günü deplasmanda yapaca rövan maç öncesinde salamak istiyor. Yaplan idmanlarda ve çalmalarda özellikle buna dikkat çeken teknik heyet, hücümdaki etkinlik kadar savunmada da dikkatli olunmasn istedi. Bu arada tribünlerin dolmas ve takma tam destek verilmesi için de sk sk taraftarlara çar yapld. Bilet fiyatlar tüm tribünler için 5 TL olarak açkland.

Doum günü etkinlii

Diyarbekirsporda takmn tecrübeli futbolcularndan Mehmet Özdraz için doum günü kutlamas yapld. Neeli bir ortamda gerçekleen kutlamada takm arkadalar tarafndan Mehmet Özdraza deyim yerindeyse yumurta ve un banyosu yapld. Önce neye uradn aran Mehmet, daha sonra takm arkadalarna ve kulüp çalanlarna bu jest için teekkür etti.

Ana Sayfaya Git