Trendyol Süper Ligin 10. haftasında Galatasaray sahasında Göztepe ile karşılaşırken, sarı-kırmızılılarda Victor Osimhen, gollerini atmaya devam etti. Bu maçla birlikte Osimhen, sarı-kırmızılıların tarihinde gol sayısında Teknik Direktör Okan Buruk ile Umut Bulutu yakaladı.
Müsabakanın 19. dakikasında rakip fileleri havalandıran 26 yaşındaki futbolcu, böylece Galatasarayda 50. resmi maçında 43. golüne ulaştı.
Sarı-kırmızılıların tarihinde Okan Buruk 306 mücadelede 43 gol sevinci yaşarken, Umut Bulut da 173 müsabakada 43 gol atmıştı.
Victor Osimhen, Okan Buruk'u yakaladı
Nijeryalı futbolcu Victor Osimhen, Göztepe maçıyla Galatasaray’da 43. golünü attı ve sarı-kırmızlıların tarihinde Teknik Direktör Okan Buruk ile Umut Bulut'un gol sayısını yakaladı.
Haberler 27.10.2025 - 09:51 Son Güncelleme : 27.10.2025 - 09:51