Voleybol kupasıyla taçlandırdı

Batman’ın Sason İlçe Kaymakamlığı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen kurumlar arası voleybol turnuvası oynanan final maçları ile sona erdi. Turnuvayı Muhtarspor takımı birincilikle tamamladı.

Haberler 12.04.2019 - 14:14 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Sasonda düzenlenen kurumlar aras voleybol turnuvas sona erdi. 9 takmn katld turnuvada, Muhtarspor birinci, Tabur Komutanl ikinci, lçe Jandarma ise üçüncü oldu.

Final maçlarnn ardnda düzenlenen ödül töreninde konuan lçe Kaymakam Abdullah Özadal, kentte yürütülen çeitli aktivite ve programlara destek vermeye devam edeceklerini söyledi. Kaymakam Özadal, Spor bir centilmenlik örneidir. Spor yapan kiiler daima daha salkl olurlar. lçemizde düzenlenen bu tür turnuvalar kurumlar aras kaynamalara da vesile olmaktadr. Bu turnuvaya katlan bütün kurumlarmz tebrik ediyorum dedi.

Turnuvada birinci olan Muhtarspor takm kaptan olan Orta Mahalle Muhtar Ahmet çelik de, 31 Mart yerel seçimlerde gösterdikleri baary ilçede düzenlenen kurumlar aras voleybol turnuvasnda da gösterdiklerini söyledi. Dereceye giren takmlara ödülleri Kaymakam Abdullah Özadal, Belediye Bakan Muzaffer Aslan ve lçe Cumhuriyet Savcs Abidin Yücesan tarafndan verildi.

Ana Sayfaya Git