Voleybolcular hastanelik oldu, maç ertelendi

Türkiye Voleybol 1. Ligi ekiplerinden Kuzeyboru takımının 10 oyuncusu, zehirlenme şüphesiyle hastaneye kaldırılarak, tedaviye alındı. Takımın oynayacağı Mardin Büyükşehir Belediyesi Başakspor maçı federasyon tarafından ertelendi.

Haberler 25.11.2019 - 01:21 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Voleybol 1. Liginin 7. haftasnda Mardin Büyükehir Belediyesi Baakspor ile karlaacak olan Kuzeyboru takm oyuncular, maçn oynanaca kente gitti. Kamp yapacaklar otele geçen oyuncalarda gece saatlerinde mide bulants ve ishal ikayetleri balad. Bunun üzerine oyuncular, hastaneye kaldrlarak, tedaviye alnd. 10 oyuncu, hastanedeki tedavilerinin ardndan taburcu edildi.

OYUNCULAR ZEHRLEND M?

Kulüpten yaplan yazl açklamada, Takmmz Mardin Büyükehir Belediyesi Baakspor maç için 22.11.2019 cuma günü Mardine gelerek kamp yapaca otele yerlemiti. Maalesef maçtan bir önceki gece yani 23.11.2019 gecesi takmzdan 10 sporcu henüz nedeni bilinmeyen bir sebeple mide bulants ve ishal ikayeti ile hasteneye kaldrld. Oyuncularmz gece boyunca hastanede yatarak tedavi edilip sabah itibariyle taburcu edilmiledir. Maç federasyon tarafndan ileri bir tarihe ertelenmi olup, oyuncularmz otelde doktor gözetimi altnda bekletilmektedir. Mardin Valisi Mustafa Yaman ve deerli ei Gülseren Yamana misafirperverlii ve yardmlar için teekkür ediyoruz denildi.

Ana Sayfaya Git