Voleybol'da söz sahibi!

Bağlar Belediyespor voleybol alt yapısına yapılan yatırımla güçlendiriliyor

Haberler 27.01.2022 - 02:32 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Belediyeden yaplan açklamaya göre, ilçede 35 bin metrekarelik alanda inaat devam eden çok amaçl spor kompleksinin yan sra her mahallede aralarnda voleybolun da bulunduu farkl ölçeklere sahip spor tesisleri kuruluyor.

Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolunun talimatyla Balar Belediyesporun alt yaps güçlendiriliyor.

Sar-mavili kulüpte genç kz voleybol takm, 2021-2022 Voleybol Sezonu Alt Yaplar Türkiye Birinciliinin Diyarbakr etabna farkl galibiyetle balad.

ALT YAPISI GÜçLENDRLD

Geçen sezon kurulan ve ilk sezonunda 2. Lige yükselerek belediye tarihinde bir ilk oluturan kadn voleybol takmndan sonra voleybol alt yaps da öne çkmaya balad.

2021-2022 Voleybol Sezonu Alt Yaplar Türkiye Birincilii Genç Kz Kategorisinin Diyarbakr etabnda mücadele eden Balar Belediyesporun genç kz voleybol takm ilk müsabakasnda Yediiklim Okullarn 3-0 malup ederek ampiyonaya iyi bir balangç yapt.

Balar Belediyesi Spor Salonunda antrenörler Serpil Karaka ve Mevlüt Aslan nezaretinde yaplan çalmalarda ilk kez voleybolla tanan genç kzlar, hem spor eitimi alyor hem de motivasyonlarn yükseltiyor.

Balarda spor alt yaps ve özellikle de kz çocuklarnn spora kazandrlmasna yönelik çalmalardan memnun kalan aileler, bu imkan salayan Belediye Bakan Beyoluna teekkür etti.

Ana Sayfaya Git