Volkan Demirel: ''Biz isteriz ki, bir hocamız olsun ve uzun zaman beraber çalışalım''

Fenerbahçe futbol takımı kaptanı Volkan Demirel, Topuk Yaylası kampında basın toplantısı düzenledi. Yeni sezonun herkes için hayırlı olmasını dileyen Volkan Demirel, Topuk Yaylası Tesisleri'nin her şeyiyle dört dörtlük olduğunu ifade ederek, ''Çalışanıyla, hizmetiyle, yemeğiyle, çimiyle burası bizim için yapılmış bir yer.

Haberler 04.07.2017 - 10:24 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Volkan Demirel, Aykut Kocamana çok deer verip, sayg duyuyorum. Buraya gelmesi bizim için büyük bir avantaj dedi.

Fenerbahçe futbol takm kaptan Volkan Demirel, Topuk Yaylas kampnda basn toplants düzenledi. Yeni sezonun herkes için hayrl olmasn dileyen Volkan Demirel, Topuk Yaylas Tesislerinin her eyiyle dört dörtlük olduunu ifade ederek, çalanyla, hizmetiyle, yemeiyle, çimiyle buras bizim için yaplm bir yer. Burann bizim için balangçlar güzel olmutur. Burada çok önemli anlarmz oldu. u anda kamp döneminde her ey çok güzel gidiyor. Bu dorultuda çalmalarmza devam ediyoruz. Tüm hedefler bu dorultuda diye konutu.

GELECEK OLAN BR SMLE REKABET OLACAKTIR

Sar-lacivertli ekibe dahil edilmesi planlanan yeni bir kaleci hakknda konuan Demirel, Futbol takmlar sezon banda belli planlamalar yapyor. Bu planlama çerçevesinde kadroda oynayabilecek kapasitede 3, 4 kaleci olmas gerekiyor. Bu nedenle kaleci transferi normal. Geçen dönemde Fabiano vard. çok iyi bir dostluumuz vard. imdi gelecek olan bir isimle rekabet olacaktr. Kim iyiyse formay o giyecektir. Volkann zorlanmas, zorlanmamas bence yanl tespitler. Fenerbahçenin baars için çalyoruz. Benim için önemli olan Fenerbahçe kalesini, bana verildii takdirde en iyi ekilde deerlendirmektir. Tabii ki gelecek arkada da bunu en iyi ekilde benimseyecektir. Bana forma yans verildii takdirde en iyisini yapmaya çalacam. Hatalarmz tabii ki oluyor. Ama ben uzun vadeli bakld zaman her zaman Fenerbahçe kalesini laykyla korumu bir kaleci olarak kendimi yorumlayabilirim. Tabii ki beenmeyenler, istemeyenler olabilir. Onlara da sayg duyarm. Ben de baz eyleri istemiyorum ama hayat her zaman devam ediyor. Gelecek arkadaa baarlar diliyorum. Hangimiz iyiyse, o formay giyecek eklinde konutu.

YEDEK KALMAYI SORUN ETMEDM BUNDAN SONRA DA ETMEM

Fenerbahçede daha önce de yedek kaldn ve bu durumu sorun etmediini dile getiren Demirel, Bundan sonra da sorun etmem. Herkesin kafasnda bir soru iareti var, Volkan m yoksa, gelecek arkada m oynayacak. Gelecek arkadan da ismini vermek istemiyorum. Arkada diye hitap ediyorum ama yanl anlalmasn bunu kulüp açklar. Benim için isim, ya da kim olduu çok önemli deil. Buraya gelip Fenerbahçe için mücadele edecek herkes için benim kapm da, Fenerbahçenin kaps da açktr. Ben oynamm, oynamamm önemli deil. Yeter ki Fenerbahçe baarl olsun dedi.

AYKUT KOCAMANIN BURAYA GELMES BZM çN BÜYÜK BR AVANTAJ

Fenerbahçeye 4 yl aradan sonra geri dönen teknik direktör Aykut Kocamana çok deer verdiini ve sayg duyduunu söyleyen baarl kaleci u ifadeleri kulland: Onunla daha önce burada çalma frsat bulduk. Kendisini saha içi ve dnda çok iyi tanyorum. Onun buraya gelmesi bizim için büyük bir avantaj. Malum süreçteki ampiyonluk, UEFAdaki yar final, malum bugünün tarihi 3 Temmuz, yaadmz her eyin içinde Aykut hoca vard. Hatta Aykut hoca gittikten sonra gelen hocalar, Aykut hocann oturttuu sistemden dolay baarl oldu. Bunu belki herkes söyleyemez ama ben söylüyorum, Ersun hocann döneminden bahsediyorum. Ayn ekilde smail hocann döneminde de Aykut hocann kalntlar vard. Aykut hocann kurduu sistem, kendisi kalsayd bu sistem nereye kadar devam edebilirdi, bunu da tespit etmek çok zor. Aykut hocann dönüü çok büyük bir avantajdr. Biz futbolcular da bu avantaj çok iyi kullanarak Aykut hocayla beraber, hem yaadmz baarlar tekrarlamak, hem de daha büyük baarlar elde etmek istiyorum. Her eyin banda samimiyet gelir, ben de Aykut Hocadaki samimiyeti biliyorum. Bunu takm arkadalarm da görmeye balad. Yeterince tandktan sonra, inandmz güvendiimiz hocamzla daha iyi yerlere geleceiz.

BZ STERZ K, BR HOCAMIZ OLSUN VE UZUN ZAMAN BERABER çALIALIM

Her hocann belli bir çalma düzeni ve sistemi olduunu dile getiren Volkan Demirel,Her sene hoca deitii zaman futbolcu da kendini hocaya uydurmak için bir zaman geçiriyor. Biz isteriz ki, bir hocamz olsun ve uzun zaman beraber çalalm. Ama bu durum Türkiye artlarna uymuyor, Türkiyede bu süre çok uzun sürmüyor. Ben her zaman inandm, güvendiim ve samimiyetini bildiim insanlarla çalmay tercih ederim eklinde konutu.

OZAN TUFANA DESTEK VERYORUM çÜNKÜ çOK GENç

Volkan Demirel, takm arkada Ozan Tufana destek vermesi ile ilgili olarak ise u ifadeleri kulland: Ozan Tufana destek veriyorum çünkü çok genç. Baz eyleri tespit edemiyor, baz eyleri anlayamyor, doru yapmaya çalrken yanl yapyor. nsanlar kaybetmek, yerin dibine sokmak çok kolay. Gelen seyircilerden baz laflar duyuyorum, sadece Ozanla alakal deil, kendimle ve dier arkadalarla alakal, bunlar çok yanl. Ozan geçen sezon az oynad ama Benfica gibi bir takm çok ciddi rakamlara istedi. Söylediim ey u, 3, 4 maç oynayp buralara geldin, 15 maç oynasan adam gibi, kim bilir nerelere gideceksin belli deil dedim. Avrupada ne transferler dönüyor. Ben Ozana inanyorum. Kafasn sahaya verdii takdirde iyi yerle gelecek. Ayn zamanda Salih, Alper ve dier kardelerimiz. Deerlerimizin kymetini bilmiyorum ve en ufak hatada yerin dibine sokuyoruz. Ozan, Alper, Salih benim kardeim gibi ve ben her zaman destek vereceim. Ne yaparlarsa yapsnlar. Bunlar genç insanlar. Biz de zamannda çok yanllar, hatalar yaptk ve 15 senedir bu kulübe hizmet ediyoruz. Onlara da bir zaman verirsek, onlar da hem Fenerbahçeye hem Türk futboluna uzun süre hizmet edecektir.

Ana Sayfaya Git