Volkan Demirel, teknik direktör kariyerinin ilk maçına Göztepe karşısında çıktı

Hafta içinde VavaCars Fatih Karagümrük'te teknik direktörlük görevine getirilen Volkan Demirel, ilk maçına Göztepe karşısında çıktı.

Haberler 20.12.2021 - 00:09 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Fenerbahçenin kalesini 17 yl koruduktan sonra 2 Eylül 2019da futbolu braktn açklayan Volkan Demirel, sar-lacivertli ekipte 4 Eylül 2019da yardmc antrenör olarak ilk antrenmanna çkt.

Volkan Demirel, Fenerbahçede 2 sezon sürdürdüü yardmc antrenörlük görevinden bu sezon ba ayrld.

VavaCars Fatih Karagümrük, teknik direktör Francesco Farioli ile yollarn ayrdktan sonra takmn bana Volkan Demireli getirdi. Demirel, teknik direktörlük kariyerini ilk maçna Göztepe karsnda çkt.

Fatih Karagümrükte 5 deiiklik

Geçen hafta ttifak Holding Konyaspora 4-1 malup olan VavaCars Fatih Karagümrük, Göztepe karsnda bu müsabakann ilk 11inde 5 deiiklik yaparak çkt. Derrick Luckassen, Jure Balkovec, Jimmy Durmaz, Emre Mor ve Aleksandar Pesicin yerine Ervin Zukanovic, Caner Erkin, Adnan Uur, Ahmed Musa ve Yannis Salibur forma giydi.

Göztepede 4 farkl isim yer ald

Ligde 16. haftada konuk olduu çaykur Rizespora 3-1 yenilen Göztepenin teknik direktörü Nestor El Maestro bu maçtaki kadroda 4 deiiklie gitti. Sar-krmzl ekipte cezal Halil Akbunarn yan sra Yalçn Kayan, Lourency ve Kahraman Demirtan yerine David Tijanic, Obinna Nwobodo, Cherif Ndiaye ve Berkan Emir ans buldu.

Ana Sayfaya Git