Volkan Demirel'den Hasan Şaş'a yanıt

Fenerbahçe'nin kaptanı Volkan Demirel, Galatasaray'ın yardımcı antrenörü Hasan Şaş ile arasında geçenlerle ilgili kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu.

Haberler 20.04.2019 - 11:12 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Volkan Demirelin konuyla ilgili açklamalar u ekilde: Bu konuyla alakal gündemi megul ettiim için kendi adma özür diliyorum. çünkü olayn üzerinden be gün geçmi, hala bu konular konuuluyorsa demek ki anlayamadklar, kavrayamadklar baz eyler var. Ben tamamen bunun burada alnm skorla alakal olduunu düünüyorum. çünkü biz sahada 9 kiiyken bize atlan bir gol var, daha sonra biz 10 kiiyken beraberlii yakaladmz bir gol var. Neticesinde 1-1 bitti ve 20 senelik gelenek devam etti. Fenerbahçe olarak bu gelenei devam ettirdiimiz için mutluyuz. Bizi mutlu eden taraf bu, hiçbir ekilde beraberlie falan sevindiimiz yok. Ama bir geçmi var ve bu devam ettii için seviniyoruz.

AA YANIT VERD

Ayn zamanda Hasan aabey ile bir diyaloum oldu. Aabey diyorum çünkü kendisi de bunu belirtmi, ya olarak benden büyük. Sadece ona koskoca adam olduunu, üçlü çektirmenin ne gerei olduunu anlatmaya çaltm. Taraftarn çaryordur, el sallar gidersin, sen futbolcu deil, hocasn. Yerini bilmesi lazm. Bunu bir kelimeyle ona anlatmaya çaltm, o bunu küfür olarak alglam. Ben kesinlikle küfür etmedim. Küfür etsem de buradan söylerim ama küfür etmedim. Herkes dorular bilsin. nsanlar böyle yönlendirmek, bu ekilde karalamak doru bir ey deil. Daha üsluplu bir ekilde baz eyleri anlatmaya çaltm. O bunu küfür olarak alglam. Fazla da uzatmaya gerek yok, ben ne dediimi biliyorum. nsanlar da beni az çok tanyorlar. Galatasarayls da, Fenerbahçelisi de, Beiktals da bilir beni. Ben sadece dorular bilinsin istedim.

Ana Sayfaya Git