West Ham ve Biliç Beşiktaş'ın ensesinde

Beşiktaş bir yandan Şampiyonlar Ligi için daha güçlü bir kadro kurmanın çalışmalarını yaparken diğer yandan da eski teknik direktörü Slaven Biliç'in oyuncularına kanca atmasıyla uğraşıyor.

Haberler 05.06.2016 - 11:01 Son Güncelleme : 05.06.2016 - 11:01

Önce Gökhan Töre ve Veli Kavlakı isteyen ancak bu isteği henüz resmi başvuruya dönüştürmeyen Biliçin takımı West Ham, gizli pazarlıklar yaparken bu kez de Atiba ve menajeri ile transfer pazarlığına girdi.

Gökhan Töre için Beşiktaşın istediği 18 milyon Euroya karşılık West Hamın 12 milyon Euro teklif ettiği ve kapalı kapılar ardında sıkı pazarlıkların her gün sürdüğü öğrenilirken bu transferin ancak Beşiktaşın istediği 17- 18 milyon Euro rakamına gelindiğinde resmiyete dökülebileceği bildirildi.

ATİBAYA ZAM VE YENİ SÖZLEŞME TEKLİF EDİLECEK

Biliçin Gökhan Töre pazarlığı sürerken, Veli Kavlak transferini askıya alıp bir anda Atibaya yönelmesi de hem yönetimi hem teknik heyeti zor durumda bıraktı.

Gelecek sezonun planlarını yapan Şenol Güneşin kare as diye nitelendirdiği Atiba - Oğuzhan - Sosa - Gomez dörtlüsünü kesinlikle bozmayı düşünmeyen siyah-beyazlılar, Gomezin hala karar vermemiş olmasının yanı sıra Atibanın da gitme isteği ile sıkıntıya girdi.

3 sezon önce kendisini kimsenin istemediği bir ortamda adeta kulübe rest çekerek Beşiktaşa gelmesini ve taraftarın göz bebeği olmasını sağlayan Slaven Biliçi kırmayan Atiba, West Hama gitme kararı aldı.

Atibanın bu kararı almasında ikinci bir etken de Beşiktaşta aldığı ve yıllık 1 milyon Euro olan ücreti. Takım dengelerinin oldukça altında bir rakama oynayan Kanadalı oyuncu West Hamın teklif ettiği 2 milyon Euroyu oldukça cazip buluyor.

Slaven Biliçin ve Atibanın menajerinin bu atakları karşısında yeni bir hamle yapmaya hazırlanan Beşiktaş yönetimi, Atibanın menajerine yeni sözleşme için hemen görüşelim diye haber gönderdi.

Siyah-beyazlı yönetim, teknik direktör Şenol Güneşin kesinlikle ve kesinlikle kalmasını istiyorum diye rapor verdiği Atibaya 2 yıllık yeni sözleşme teklif ederek yıllık ücretini de 1.6 - 1.7 milyon Euro civarına çıkartmayı düşünüyor.

Kanadalı oyuncunun yeni sözleşme teklifini kabul edeceğini düşünen Beşiktaş yönetimi yine de her türlü ihtimale karşı alternatif oyuncuları belirlemeye başladı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır