Yakut, Çolak ve Yuvakuran’ı ağırladı

Özel bir turnuva için Diyarbakır’a gelen eski milli futbolcularından Tanju Çolak ve Semih Yuvakuran’ı Diyarbakırspor’un eski kulüp başkanlarından Abdurrahman Yakut yemekte ağırladı.

Haberler 23.03.2017 - 09:43 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Cumhuriyet Basavcs Kamil Erkut Gürenin davetlisi olarak kente gelen eski milli futbolcular Tanju çolak ve Semih Yuvakuran, Basavc Güre, l Valisi Hüseyin Aksoy, Büyükehir Belediye Bakan Cumali Atilla, l Emniyet Müdürü Tacettin Aslan ile Diyarbakrsporun eski kulüp Bakanlarndan Abdurrahman Yakutun davetinde bir araya geldi. Yakutun verdii yemee katlan eski milli futbolcular, burada spor adamlaryla bulutu. Birçok spor adamnn yer ald yemekte futbol sohbeti yapan eski futbolcular, sevenleriyle de hatra fotoraflar çektirdiler.

YAKUT TANJU LE SEMH BÖLGE NSANINI SEVYORLAR

Yakut, Tanju çolak ve Semih Yuvakurann bölgeyi ve bölge insanlarn çok sevdiini belirterek, Her türlü etkinlikte yanmzda yan alyorlar. Bu anlamda örnek tekil ediyorlar. Bu organizasyon vastasyla bir kez daha Diyarbakra gelip, bizlerle birlikte oldular. Kentimizin yannda olan Tanju çolak ve Semih Yuvakuran ile etkinlii düzenleyen basavcmza teekkür ediyoruz dedi.

Ana Sayfaya Git