Yarı final hazırlığı

Erkek ve bayan hentbol takımlarımız, Dicle üniversitesinde düzenlenecek ÜNİLİG Türkiye Yarı Final müsabakalarına hazırlanıyor.

Haberler 05.01.2017 - 09:58 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Üniversiteleraras Hentbol Türkiye Yar Final müsabakalar için geri saym balad. 9 Ocakta üniversitemizde yaplacak yar final müsabakalarnda Üniversitemiz Hentbol Takm hem erkeklerde hem de bayanlar mücadele edecek. Takmlarmz 5 Ekimde Malatyada gerçekletirilen grup müsabakalarnda hem erkeklerde hem de bayanlarda baarl olarak yar final oynamaya hak kazanmt.

Dicle Üniversitesinin ev sahipliinde gerçekleecek yar finallerde baarl olmak istediklerini söyleyen Dicle Üniversitesi Hentbol Antrenörü Murat çi, Üniversiteleraras Hentbol Türkiye Yar Final müsabakalarnn Diyarbakrda yaplmas bizim için büyük anlam tayor. Kendi evimizde hem baarl olmak hem de ilimize gelen takmlar en iyi ekilde arlamak istiyoruz. Sporun güzelliini, birlik ve beraberliini bu ampiyona vesilesiyle ortaya koymak istiyoruz. dedi.

çi, Dicle Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Talip Gül ve yöneticilerimizin sportif faaliyetlere olan desteklerine teekkür ettiklerini ve müsabakalarda bu destei boa çkarmayacak bir mücadele sergilemek istediklerini sözlerine ekledi.

Ana Sayfaya Git