Yasaklar kaldırıldı

Amedspor’a son 3 yıldan çıktığı 64 deplasman maçında uygulanan taraftar yasağı kaldırıldı.

Haberler 23.02.2019 - 13:03 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Spor Toto 2nci Lig Beyaz Grupta mücadele eden Amedspora 3 yl akn süredir uygulanan deplasman maçlarndaki taraftar yasa kaldrld. Kulübün Twitter hesabndan yaplan açklamada uygulanan yasan bu hafta itibariyle kaldrld duyuruldu.

Yaplan açklamada öyle denildi:

Taraftarmz, 3 yla uzanan 64 deplasman yasann ardndan ilk kez bir deplasmanda maçnda takmmz destekleyebilecek. Yapt giriimlerle deplasman yasann kalkmasn salayan Manisaspor Bakan Sayn Bülent Baygeldiye teekkür ederiz. Amed Sportif Faaliyetler Kulübü

YASAK KALKTI

Deplasman maçlar için uygulanan taraftar yasann kalkmas ile birlikte Pazar günü saat 13.30da, Manisa 19 Mays Stadnda oynanacak Manisaspor karlamasn Amedsporlu taraftarlar da izleyebilecek.

Amedspora dönük deplasman yasa uygulamas, kulübün Türkiye Kupasnda büyük baar göstererek son 8 takm arasna kald 2015 ylna uzanyor. 23 Aralk 2015 tarihinde oynanan Amedspor-Baakehir maçnda tribünde açlan çocuklar ölmesin maça gelsin pankart sonras bugüne kadar birkaç deplasman dnda tüm deplasmanlar il ve ilçe spor güvenlik kurulu kararlaryla Amedspor taraftarlarna yasaklanmt.

Ana Sayfaya Git