Yasin Öztekin: "Galatasaray'dan istemeyerek ayrıldım"

Sivasspor'un başarılı futbolcusu Yasin Öztekin, TRT SPOR Instagram hesabında canlı yayına katıldı ve merak edilenleri yanıtladı. 40 yaşına kadar futbol oynamak istediğini açıklayan Öztekin, Galatasaray'dan istemeyerek ayrıldığını itiraf etti ve Göztepe'deyken Fenerbahçe'nin kendisini istediğini de dile getirdi.

Haberler 14.04.2020 - 10:47 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Süper Ligde birçok takmda forma giyen, Galatasarayda ampiyonluk yaayan Demir Grup Sivassporun baarl futbolcusu Yasin Öztekin, kariyeri hakknda merak edilenleri TRT SPOR Instagram adresinde Yasin Dall ile yapt yaynda yantlad.

Evde olduunu evde antrenmanlarn gerçekletirdiini söyleyen Yasin, Bizim 3 hafta oldu ve tabii ki evde çalmak sahada çalmak gibi olmuyor açklamasn yapt.

Sahalar özlediini belirten tecrübeli futbolcu, Sivassporda tecrübesini kullanmak istediini ifade etti ve u sözleri kulland: Galatasarayda 6 kupa kazandm ve tabii ki tecrübelerimi Sivassporda aktarmak istiyorum. Sneijderden, Selçuk nandan örendiklerimi... Geç geldiim için zaten iyi giden takma pek fazla dokunmak da istemedim. Sivasspor bu zamana kadar çok iyi geldi. Bundan sonra da kolay kolay pes etmeyeceiz. Sezon sonunda en iyi olan takm kupay kaldrsn dedi.

Galatasaray dönemi ile ilgili de konuan Yasin Öztekin, ayrlk süreci ile ilgili, Galatasarayn bendeki yer çok ayr ve orada 4 sene geçirmek çok önemliydi. Sözlemem bitti ve baka takmlardan teklifler vard. Böyle olmas gerekiyordu, böyle oldu. Bazen insanlara güveniyorsun ve istediin eyler olmuyor yorumunu yapt.

ALDII TRANSFER TEKLFLERN AçIKLADI

Bir futbolcunun her sezon iyi oynamas gerektiine iaret eden Yasin Öztekin, ald transfer tekliflerini de açklayarak; Trabzonspora gitmeden önce Beiktatan teklif almtm. Göztepedeyken de Fenerbahçe beni istemiti. Mehmet Sepil bakan vermek istemedi. Zaman zaman teklifler geldi. Türkiyede her sezon iyi oynaman gerekiyor. lk geldiim süreçlerde sknt yaamtm. Tabii sonrasnda daha rahatt. 33 yama girdim. Kolay deil ancak sonuna kadar oynamak istiyorum. u an Süper Lig tarihinde oynayan en yal oyuncu kimse, onun rekorunu krmak istiyorum eklinde konutu.

YASN ÖZTEKN LE KISA SORU-CEVAP

Süper Ligde unutamadn maç: Beiktaa kar 2-0 kazandmz maç.

Unutamadn gol: 2-0lk maçta Beiktaa attm gol.

Ronaldo mu? Yasin Öztekin mi?: Tabii ki Ronaldo. Benim onunla kyaslanmam söz konusu deil. Sneijder bana Ronaldo diyordu. (Gülerek) motive ediyordu beni.

En beendiin hoca: Jurgen Klopp.

Sneijderin gidii?: O günlerde çok üzülmütük. Sneijder çok büyük oyuncuydu.

Sneijder: Sneijder gördüüm en komik oyunculardan biriydi. Türk gibiydi.

Ronaldo mu? Messi mi?: Ronaldo demek istiyorum ama Messiye ayp olacak. kisine de çok sayg duyuyorum.

Pele mi? Maradona m?: Pele.

Maradona m? Messi mi?: Ben Messi diyeceim. Bugünkü durumu göz önüne alyorum ve Messi diyorum.

Hagi mi, Alex mi?: Hagi büyük bir markayd, Alex de öyle. Ayrm yapmayacam, ikisini de seviyorum.

Benfica maçnda kaçrd gol: O pozisyonda topu kontrol etmek çok zordu.

Ana Sayfaya Git