Yasin Öztekin: "Şampiyon olmak istiyoruz"

Yeni sezon hazırlıklarını Slovakya'da sürdüren Galatasaray'da Yasin Öztekin basın mensuplarının sorularını cevapladı. Bu sezon sonunda bitecek olan sözleşmesiyle ilgili konuşan Yasin, "1 yıl daha sözleşmem var. Hem takımı, hem kendimi düşünmem lazım. Galatasaray burada kalmamı isterse ben de kalmak isterim" dedi.

Haberler 05.07.2017 - 10:33 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Takmdan ayrlan Bruma, Podolski gibi futbolcularla ilgili konuan Yasin, Hepimiz profesyonel futbolcularz. Takma gelecek olan da gidecek olan da belli. Bireysel oyuncular önemli ama takm daha önemli. Bruma, Podolski iyi oynad ama ampiyon olamadk. Geldiim ilk sene çok iyi oynamadk ama ampiyon olduk diye konutu.

Yeni transferlerle ilgili de konuan tecrübeli futbolcu, Hepsi kaliteli, üst düzey futbolcular. nallah Galatasaraya faydal olurlar diyerek yeni takm arkadalarndan övgüyle bahsetti.

ALMANYAYI GÖRDÜÜM çN NORMAL GELYOR

Tudorun antrenman metotlarnn ar olduu ile ilgili sorulara yant veren Yasin Öztekin, Bunlar gayet normal. Baary elde etmek için çok çalman lazm. Tudor bizi çok iyi çaltryor. çalmazsan bir ey olmaz. Almanyay gördüüm için normal geliyor. Geçen sezon ortasnda takma geldiinde deiiklik oldu. Hocayla 2-3 ay çaltmz için imdi antermanlar daha kolay geçiyor dedi.

GEçEN SEZONDAN SONRA BU SEZONU ERKEN AçMAMIZ GEREKRD

Sezonun erken açlmasnn futbolcular nasl etkileyecei sorusunu cevaplayan tecrübeli oyuncu, Sezonu erken açtk ama geçen seneki performanstan sonra erken açmamz lazmd. UEFAdaki maça 10 gün var, iyi bir takma kar oynayacaz. yi futbol oynatp oradan iyi bir skorla dönmek istiyoruz deerlendirmesinde bulundu.

BELHANDANIN AYAKLARI çOK Y

Yeni transferlerden Gomis, Belhanda ve takmdan ayrlmas gündemde olan Sneijder ile ilgili konuan Yasin, kisi de kaliteli, üst düzey futbolcular. inallah Galatasaraya faydal olurlar. Geldiim ilk sene Sneijder ile çok iyi anlamtm. Belhandann teknii çok iyi. Onunla da iyi bir uyum yakalayarak ampiyon olmak istiyoruz dedi.

SAHA DIINDA SEVMESEN DE OLUR, ANCAK SAYGI DUYMAN LAZIM

Oyuncular arasnda uyumun nasl olduu konusuna deinin Yasin, Takm olmak istiyorsan gerçekten saha içerisinde birbirini sevmen lazm, saha dnda sevmesen de olur. Ancak orada da sayg olmas lazm. yi çalman lazm bunu yapmazsan takm olamazsn. Önce sevgi, sayg ve iyi çalmak sonrasnda baar zaten gelir. Disiplin olmadan baar gelmez. Herkes kendisini düünürse olmaz. Fedakarlk yapmak lazm bunlar olmazsa baar gelmez diyerek ampiyonluk yolunun takmdalktan geçtiini belirtti.

AMPYON OLMAK STYORUZ

Bu sene ampiyon olmak istiyorum istiyorum diyen Yasin, Geldiim ilk sene ampiyonluu kutladktan sonra 1-2 sene olamadk. Hocayla, yeni gelenlerle iyi çalrsak ampiyon olabiliriz. Buna inanyorum. Ben de takm için çalyorum. Daha çok katk yapmak istiyorum. Bu sene oyunumun üstüne koydum, daha da koymak istiyorum dedi.

SNAN KALTEL BR OYUNCU

30 yandaki oyuncu, Sinan Gümü hakknda da konutu: Sinan kaliteli bir oyuncu. Buradaki herkes kaliteli. nsan oynamad zaman kafasna çok takyor, bende de oluyor. Ben 33-34 maç oynadm son 2-3 maç oynamadmda çrpnyordum kadroya girmek için. Sinann biraz daha akll oynayp, biraz daha çalmas lazm, o zaman oynar. Oynamadn zaman kendine güvenmen istemen lazm. Galatasarayda oynuyor. Avrupann, dünyann en iyi takmlarndan biri. Kalp kendini gelitirebilir sonra Avrupaya gidebilir

Ana Sayfaya Git