Yaz Spor Okulları başladı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nin, çocukları spora teşvik etmek ve yaz tatilini daha iyi değerlendirmek amacıyla 14 farklı branşta düzenlediği Yaz Spor Okulları, 2 bin 544 çocuğun katıldığı törenle start aldı.

Haberler 01.07.2017 - 09:51 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

çocuklarn zihinsel ve bedensel geliimlerine katk salanmak, spora tevik etmek, yeteneklerini ortaya çkarmak ve yaz tatilini daha iyi deerlendirmek amacyla düzenlenen Yaz Spor Okullarnn açl gerçekletirildi.

Yeniehir Gençlik Merkezi Kapal Spor Salonundaki törene, son bavurularla saylar 2 bin 544e ulaan çocuklar ve aileleri katld. Spor salonunda branlara yaplan bavurulara göre gruplar oluturan çocuklara eitmenleri de elik etti. Tören yaplan konumalarn ardndan sonra erdi.

7-18 ya grubundaki çocuklar, hafta içi her gün basketbol, futbol, voleybol, yüzme, satranç, kort tenisi, taekwondo, masa tenisi, kick boks, dart, atletizm, jimnastik, halk oyunlar ve karate branlarnda eitim görme ans bulacak.

3 Temmuzda balayacak

Büyükehir Belediyesinin spor eitimleri, Talaytepe Spor Tesisleri ve Sümerpark ile Seyrantepe TOKde yeni ina edilen yüzme havuzunda gerçekleecek. Alanlarnda uzman 32 eitmenin görev alaca spor eitimleri, 3 Temmuz Pazartesi günü balayacak ve 16 Eylülde sona erecek.

Servis imkan salanacak

Büyükehir Belediyesi, Yaz Spor Okullarna katlm gösteren 2 bin 544 çocua ücretsiz spor malzemeleri datacak ve çocuklarn ulam sorunlarn gidermek amacyla kentin belirli noktalarnda ücretsiz servis imkan da sunacak.

Ana Sayfaya Git