Yaz spor okulu başladı

Okulların tatile girmesiyle birlikte 7-16 yaş arası çocukların, fiziksel gelişimlerine katkı ve yaz dönemlerini verimli şekilde geçirmelerini sağlamak amacıyla 9 spor branşında 1 Temmuz itibariyle düzenleyeceği Yaz Spor Okulları’na bu yıl miniklerin, ifade becerilerini geliştirmek için eğitim kursları adı altında 7 farklı başlık ekliyor.

Haberler 17.06.2019 - 12:46 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Büyükehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Bakanlnn, 7-16 ya aras çocuklarn fiziksel ve ifade becerilerini gelitirmek amacyla düzenleyecei Yaz Spor Okullarnn kayt ilemleri devam ediyor. 24 Hazirana kadar sürecek olan kaytlarda bu yl 9 spor bran dnda yaz okullarna eitim kurslar ad altnda 7 farkl balkta ekleniyor. 1 Temmuz itibariyle balayacak olan eitim kurslarnda minikler, bilim ve teknoloji, akl ve zeka oyunlar, yazarlk, elenceli matematik, hzl okuma, gezi faaliyetleri ile müzik balklarnda eitim alacak. Eitim kurslar Bilgi Evi ve Sümerpark Ortak Yaam Alannda gerçekleecek.

Bin çocuk bavuruda bulundu

Eitim kurslar, futbol, basketbol, voleybol, yüzme, satranç, kort tenisi, karate, masa tenisi ve jimnastik olmak üzere 9 spor branndan yararlanmak isteyen çocuklar kimlik kartlar ve velileriyle birlikte Sümerpark Ortak Yaam Alan Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Bakanlna bavuruda bulunup kayt yaptrabiliyor. Etkinliklerin farkl spor tesislerinde gerçekleecei Yaz Spor Okullarna bugüne kadar bin çocuk bavuruda bulundu.

Spor malzemeleri ve ulam ücretsiz

Yaz Spor Okullarnn 9 farkl spor branna bavuran çocuklara, spor malzemeleri ücretsiz datlacak ve miniklerin spor tesislerine ulamlar Diyarbakr Büyükehir Belediyesi, tarafndan salanacak. Konuya ilikin açklamalarda bulunan Diyarbakr Büyükehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Bakan Mahmut Evinç; Belediyemizin bu yaz süresi içerisinde planlad yaz spor okullar genel eitim konularnda gerçekletireceimiz 16 branta yaz okulu sürecini balatm bulunmaktayz. Yaz okullarmz 7 farkl mekanda gerçekletirilecek. Eitimler alannda uzman 40 üzerinde eitmen eliinde yaplacak. Yaz Spor Okullarna binlerce katlm bekliyoruz. Katlmn daha cokulu daha elenceli daha salkl yürüyebilmesi için bütün çocuklarmz Sümerparka kaytlara bekliyoruz dedi.

Ana Sayfaya Git