Yeşil-Kırmızılı taraftarlar maça davet edildi

Diyarbekirspor bugün kendi evinde Halide Edip Adıvarspor’u konuk ediyor. Saha ve seyirci avantajıyla Yeşil-Kırmızılı ekip, üç puanı hedefliyor.

Haberler 16.09.2018 - 10:21 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Turgutluspora geçtiimiz hafta deplasmanda farkl yenilen Yeil-Krmzl Diyarbekirspor, bugün kendi saha ve seyircisi önünde, stanbul takmlarndan Halide Edip Advarsporla kar karya gelecek.

MUTLAK GALBYET HEDEFLENYOR

Saat 15.00te Seyrantepespor tesislerinde oynanacak karlamadan mutlak galibiyeti hedefleyen Diyarbekirspor teknik Direktörü Bülent Akan, tüm taraftarlar karlamaya davet ederken, sahaya deneyimli bir kadroyla çkmay planlyor. Son idmanda futbolculara moral ve mativasyon açsndan bir konuma yapan Deneyimli teknik adam Akan, Bu maç bizler için çok önemlidir. Mutlaka kazanmamz lazm. Ligde bu üçüncü maçmz olacak. uan bir galibiyet ve bir yenilgimiz var. Puanmz ise üç. Saha ve seyirci avantajn iyi kullanmamz gerekir. 90 dakika boyunca, hata yapmadn, kararl ve istikrarl bir ekilde, galibiyete odaklanmamz gerekir. Rakibimiz de, puan hesab yapacaktr. Ama biz, imkan tanmayacak, ans vermeyeceiz.

MAçI YÖNETECEK HAKEMLER

Diyarbekirsporun sahaya son iki haftadr ilk 11de yer alan, kadroda fazla deiiklie gidilmeyen bir ekiple çkaca örenilirken, karlamay Balkkesir bölgesi hakemlerinden Ahmet Balkan yönetecek.

Balkana Mutlu çidem ve Mert Baykal yardmc, Samet Kaan Keskin ise dördüncü hakem olarak destek verecek.

Ana Sayfaya Git