Yekta Kurtuluş, Fenerbahçe'ye attığı golle isim babası oldu

Fraport TAV Antalyaspor taraftarı Kenan Gökalp, takımının 3 yıl önce Yekta Kurtuluş'un golüyle Fenerbahçe'yi yendiği maçta galibiyet sevincini arkadaşlarıyla paylaşırken, "İleride oğlum olursa adını Yekta koyacağım" sözünden dolayı yeni doğan bebeğine 'Yekta' adını verdi.

Haberler 19.02.2020 - 11:59 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Fraport TAV Antalyaspor taraftar Kenan Gökalp, krmz beyazl takmn 2016-2017 sezonunda Fenerbahçeyi Yekta Kurtuluun golüyle 1-0 yendii karlamada, tribündeki sevincini arkadalaryla leride bir gün olum olursa ismini Yekta koyacam sözleriyle paylat. Yektann golüyle Antalyasporun galibiyetine çok sevinen Gökalp, yaklak 3 yl önce arkadalarna verdii sözü yerine getirdi. ki gün önce baba olmann gururunu yaayan Gökalp, oluna Yekta adn verdi.

YEKTA KURTULU ZYARET ETT

Bebee isminin verildiini örenen Antalyasporlu futbolcu Yekta Kurtulu da aileyi hastanede ziyaret etti. Baba Gökalpe formasn hediye eden Yekta Kurtulu, aileyi tebrik etti. Antalyaspor Kulübü de ziyaret anlarn, 2016-2017 Sezonunda oynanan Fenerbahçe maçnda gol atan futbolcumuzun ismini doacak çocuuna koyacana söz veren Kenan Gökalp sözünü tuttu. Yekta bebein ilk ziyaretçisi de ada Yekta Kurtulu oldu. yi ki dodun Yekta Bebek. Yekta bebein ilk ziyaretçisi de ada Yekta Kurtulu oldu notuyla paylat.

EM KOYU GALATASARAYLI, ZOR KNA EDEBLDM

Bebeine Yekta adn vermekte eini zor ikna ettiini anlatan Kenan Gökalp, Ben küçüklüümden beri Antalyaspor maçlarna gidiyorum. Eimin de isteiyle ilk çocuumun adn Elvin koyduk. Fenerbahçe maçnda Yektann golüyle Antalyaspor kazand. Arkadalarma çocuum olursa adn Yekta koyacam dedim. Eim ilk bata kar çkt. Eim de koyu Galatasarayl olduu için Yekta isimine zor da olsa ikna ettim. Olumun adn Yekta verdik. Yekta da geldi bizi ziyaret etti. Yektann gelmesini beklemiyordum diye konutu.

Ana Sayfaya Git