Yeni Diyarbakırspor dayanamadı ligden Çekildi!

Spor Toto 3.Lig 2.Grup’ta mücadele eden Yeni Diyarbakırspor A.Ş dün oynanan Denizli Büyükşehir Belediyespor Maçı sonrası hakemin yanlış tutumunu örnek göstererek ligden çekilme kararı aldı. Yeni Diyarbakırspor ligden çekildi!

Haberler 19.05.2015 - 11:48 Son Güncelleme : 19.05.2015 - 11:48

ŞEYHMUS ALTINDAĞ

Spor Toto 3.Lig 2.Grupta mücadele eden Diyarbakırspor A.Ş Dün oynanan Denizli Büyükşehir Belediyespor Maçından Sonra Ligden çekilme Kararı Aldı.

Denizli BŞB maçında 89. Dakikada bulduğu golle öne geçen Diyarbakırspor A.Ş maçın böyle bitmesini beklerken son dakikada 90+5inci dakikada Hakemin verdiği alakasız ve yanlış karar ile play off yarı final maçında elendi.

Futbolcular hakem ve rakip takım oyuncularına tepki gösterirken olaya tepki gösteren binlerce taraftar sahaya indi. Dün yaşanan olaylardan sonra ise gece saatlerinde sosyal medyada Hakem Hüseyin Sabancıya büyük tepki yağdı. Taraftarlar sosyal medyada yazdığı yazılarda HAKKIMIZI HELAL ETMİYORUZ dedi.

Bu sabah saatlerinde Kulübün Resmi Facebook sayfasında yayınlanan habere göre Diyarbakırsporun Ligden çekildiği Belirtildi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır