Yeni Diyar'dan devam kararı

Yeni Diyarbakırspor’daki yönetim belirsizliği çözüldü. Fevzi İlhanlı ve Bedirhan Akyol kulübü bir yıl daha yönetme kararı aldı. Transfer politikası ise ‘yüzde yüz yerli’ şeklinde değiştiriliyor.

Haberler 02.07.2012 - 10:55 Son Güncelleme : 02.07.2012 - 10:55

BİRLİKTE ÇALIŞMAYA DEVAM

Geçen sezon ilk kez mücadele ettiği Bölgesel Amatör Ligde grubunu şampiyon tamamlayıp final oynayan ancak K.Maraş Belediyespora yenilerek 3.Ligi kapısından dönen Yeni Diyarbakırsporda yönetim kaosu son buldu. Kulübün ortakları Fevzi İlhanlı ve Bedirhan Akyol, İstanbulda bir araya gelerek devam kararı aldı. Fevzi İlhanlı, daha önce istifa eden Akyola Sen olmazsan ben de olmam.Ya ikimiz birlikte devam ederiz ya da beraber bırakırız.Geçen yıl başarısız olmadık. Sadece statü adaletsizliği yüzünden 3.Lige çıkamadık. Başladığımız işi tamamlayalım.İyi takım kurarak 3.Lige çıkalım.Eğer çıkamazsak o zaman sezon sonunda beraber gideriz. dedi. Bunun üzerine taraflar birlikte çalışmaya devam ederek yönetimi sürdürme kararı aldı.

FC ETAR AÇILIŞA GETİRİLECEK

Fevzi İlhanlı, yüzde 65ine sahip olduğu Bulgaristan 1.Liginin yeni takımı FC Etarı Y.Diyarbakırsporun sezon açılışına getirme sözü verdi. Maçın tarihi önümüzdeki günlerde açıklanacak. Bu maçın Atatürk Stadında oynatılması planlanıyor.

Yeşil-Kırmızılı kulübün transfer politikası da belli oldu. Geçen sezonki kadrodan 4-5 futbolcu hariç tekrar anlaşmama kararı çıkarken,transferde yerli oyuncuların tercih edilmesi kararlaştırıldı. Profesyonel lig deneyimi olan futbolcuların yanı sıra BALda etkili performans gösterenler tercih edilecek. Bu arada teknik direktörlük için de yerli isimlerden karar kılınacağı kaydedildi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır