Yeni Malatyaspor, Beşiktaş maçı hazırlıklarına devam etti

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Evkur Yeni Malatyaspor, ligin 5'inci haftasında deplasmanda karşılaşacağı Beşiktaş maçının hazırlıklarına devam etti. Sarı- kırmızılı takımın oyuncularından Erkan Kaş ve Khalid Boutaib, bu maça en iyi şekilde hazırlandıklarını söyledi.

Haberler 13.09.2018 - 10:09 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Nurettin Soykan Tesislerinde Beikta hazrlklar sürerken, idman balamadan önce gazetecilerin sorularn yantlayan sar- krmzl takmn sol bek oyuncusu Erkan Ka, Beikta deplasmanndan puan ya da puanlarla dönmek istediklerini belirterek, Hem zevk alacaz hem de puan alp döneceiz inallah. Onlarn yaptklarna bakyoruz, bizim kendi yapacaklarmz planlyoruz. nallah güzel bir maç olacan düünüyorum. Lig çok uzun, Konya maçnda puan kaybettik. Puan almay çok istemitik, ama oraya taklp kalmayacaz, devam etmemiz lazm. Beikta ile maçmz var, orada puan ve puanlar alrsak, lig zaten uzun bir maraton ileride bunun yararn çok büyük bir ekilde göreceimizi düünüyorum dedi.

Ka, kendi performansyla ilgili, Milli takm aras en çok kendisine yaradn kaydederek, u an gayet iyi ve oynayabilecek durumdaym. Hocam ans verirse elimden geleni yapacam diye konutu.

Ligde dört haftalk bölümde 7 puan topladklarn, güzel bir balangç yaptklarn ifade eden Ka, unlar söyledi:

lk dört hafta bence çok iyi oynadmz maçlar oldu, iyi puan aldmz maçlar oldu. Bundan dolay uan bunun üzerine katmamz lazm. Aldmz puanla zaten yetinemeyiz de üstüne katarak devam edersek bizim için her ey çok güzel olacak.

Sar- krmzllarn forveti Khalid Boutaib, Beikta deplasmanndan puanla dönmenin kendileri için iyi olacan, ligin 5inci haftasnda cumartesi günü deplasmanda oynayacaklar Beikta karlamasna en iyi ekilde hazrlanmaya çaltklarn kaydederek, Milli takmda iken arkadalarla konutuumda çok iyi çaltklarn söylediler. Geldiimde aynen bende onu gördüm. Onun için en iyi ekilde Beikta maçna hazrlanmaya çalyoruz diye konutu.

Boutaib, bir gazetecinin Geçen sezon stanbul takmlarna kar deplasmanda puan alnamad, bu sezon Beikta maçyla bu anszlk krlr m? sorusuna, u yant verdi:

nallah bizim istediimiz bu. Gerekirse daha kötü bir oyun ama bir puanla dönmek en azndan iyi olacak benim için.

Khalid, takma katk salamak için çaltn ifade ederek, Geçen sene ben 3 gol atmtm, 4 puan toplamtk, bu sene atmadm 7 puan topladk. Keke böyle devam etsin, ben katk salayaym, golün kimin ataca önemli deil eklinde konutu.

Ana Sayfaya Git