Yeni Malatyaspor çıkış arıyor

Süper Lig'de oynadığı son 4 maçta galibiyet sevinci yaşayamayan Yeni Malatyaspor, tekrar çıkış yakalamanın hesabını yapıyor.

Haberler 09.01.2021 - 00:13 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Süper Ligde dördüncü sezonunu geçiren sar-siyahllar, bu sezon ald sonuçlarla inili çkl bir grafik çiziyor.

Sezona deplasmanda Fatih Karagümrüke 3-0 yenilerek balayan Malatya ekibi, sahasnda Göztepe ile 1-1 berabere kalp, deplasmanda Trabzonspora 3-1 kaybederken, ilk galibiyetini iç sahada 1-0lk skorla Fraport TAV Antalyaspor önünde 4. haftada alabildi.

Ligin 8. haftasnda sahasnda Yukatel Denizlisporu 2-0 malup ettikten sonra çk yakalayan Malatya ekibi, ardndan oynad 5 maçta yenilgi yüzü görmedi.

Yeni Malatyaspor, ligin 14. haftasnda deplasmanda Aytemiz Alanyaspor ile (1-1) berabere kaldktan sonra çkt maçlarda Büyükehir Belediye Erzurumspora (3-1), MKE Ankaragücüne (3-1) yenilirken, Demir Grup Sivasspor ile (2-2) berabere kald.

Oynad son 4 maçta 3 puan sevinci yaayamayan sar-siyahllar, bu hafta deplasmanda oynayaca Hes Kablo Kayserispor maçndan puanlarla dönerek tekrar çk yakalamann hesabn yapyor.

Yeni Malatyaspor, bu sezon ligde oynad 16 maçta 5er galibiyet ve malubiyet, 6 da beraberlikle 21 puan toplayabildi.

DEPLASMAN KARNES ZAYIF

Yeni Malatyaspor, bu sezon deplasmanda oynad 8 maçta sadece Fenerbahçe karsnda 3 puan sevinci yaad.

Malatya ekibi, söz konusu müsabakalarda ttifak Holding Konyaspor (1-1), Gaziantep FK (2-2) ve Aytemiz Alanyaspor (1-1) ile berabere kalp, Fatih Karagümrüke 3-0, Trabzonspora 3-1, Beiktaa 1-0 ve MKE Ankaragücüne 3-1 yenildi.

Sar-siyahllar bu sezon toplad 21 puann 6sn deplasmanda kazand.

çELKEL: KÖTÜ GDATA DUR DEMEK STYORUZ

Yeni Malatyaspor Kulübü Basn Sözcüsü Hakk çelikel, AA muhabirine yapt açklamada, Süper Ligde son haftalarda talihsiz sonuçlar aldklarn söyledi.

Bu durumu düzeltmek için ellerinden geleni yapacaklarn dile getiren çelikel, öyle devam etti:

yi bir takma sahibiz. Son haftalarda istemediimiz sonuçlar alsak da bunu düzeltebilecek kapasiteye sahibiz. Bu hafta deplasmanda Kayserispor ile karlaacaz. Rakibimiz iyi ve güçlü bir takm. Biz de son haftalardaki kötü gidiata dur demek istiyoruz. Kayserispor zor deplasman ancak her iki takmn da iyi mücadele edecei bir karlama izleyeceiz. Hes Kablo Kayserispor deplasmanndan 3 puanla dönmek için elimizden geleni yapacaz.

HER TAKIMIN DURAKLAMA DÖNEMLER OLABLR

Hakk çelikel, Hes Kablo Kayserispor maçna galibiyet parolasyla çkacaklarn aktararak, Sezonun ilk yarsnda toplayabildiimiz kadar puan toplamak istiyoruz. u ana kadar ligde zor maçlardan puanlarla döndük ancak her takmn duraklama dönemleri olabilir. Bu bizim için de geçerli. yi bir takmz. Yapacamz transferlerle daha da iyi noktaya geleceiz. Kayserispor önemli bir rakip, zor bir deplasman olacak ancak inallah oradan puan veya puanlarla döneceiz. deerlendirmesinde bulundu.

Ana Sayfaya Git