Yeni Malatyaspor, Galatasaray serisini sürdürdü

Süper Lig'de üçüncü sezonunu geçiren BtcTurk Yeni Malatyaspor, ligde şimdiye kadar sahasında Galatasaray ile oynadığı maçlarda mağlup olmama geleneğini sürdürdü.

Haberler 24.09.2019 - 09:52 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Önceki yl yükseldii Süper Ligde gösterdii performansla lige renk kalan Malatya ekibi, büyük takmlara kar da zorlu bir deplasman özellii kazand.

Taraftar önünde özellikle Galatasaraya kar gösterdii baarlarla taraftarn sevindiren sar-siyahllar, dün oynanan maçta da 1-1 berabere kalarak stanbul temsilcisine kar yenilmezlik serisini sürdürmeye devam etti.

lk Süper Lig deneyimini yaad 2017-2018 sezonunun 16. haftasnda Galatasaray ile sahasnda oynad maç 2-1 kazanan Malatya ekibi, geçen sezon ise 10. haftada evinde kar karya geldii Galatasaray 2-0lk skorla geçti.

Galatasaraya kar bu sezon da geçit vermeyen sar-siyahllarn 1-1 berabere kalarak, sar-krmzllara kar bilei bükülmedi.

- Galip de gelebilirdik

Yeni Malatyaspor Basn Sözcüsü Hakk çelikel, AA muhabirine yapt açklamada, 1-1 berabere kaldklar Galatasaray maçnda iyi mücadele ettiklerini söyledi.

Futbolcular gösterdikleri performanstan dolay kutlayan çelikel, öyle devam etti:

Karlamada Galatasaray gibi bir camia vard. Biz bunun bilincinde sahaya çktk. Karlamaya iki taraf da kontrollü balad. lk yar en az 2-3 pozisyon bulduk ama deerlendiremedik. Rakibin geldii pozisyon ise gol oldu. Daha sonra oyunu toparladk ve golü bulduk. Nihayetinde maç berabere bitti. çok sevinemiyoruz ama üzülmüyoruz da artk önümüzdeki maçlara bakacaz.

çelikel, sahalarnda oynadklar maçlarda Galatasaraya üstünlük saladklarn hatrlatarak, Galip de gelebilirdik ama Galatasaraya kar yenilmezlik serimizi sürdürdük çok ükür. Galatasaray gibi bir takmla berabere kalmak da önemli. Galatasaraya yenilmediimiz için mutluyuz. deerlendirmesinde bulundu.

Ana Sayfaya Git