Yeni Malatyaspor haftalar sonra 3 puan aldı

Yeni Malatyaspor, Süper Lig’in 28. haftasında sahasında oynadığı Göztepe maçından 3 puan alarak galibiyet özlemini dindirdi.

Haberler 22.06.2020 - 11:22 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Sar-krmzllar galibiyet özlemine 12 maç aradan sonra son vererek taraftarn mutlu etti. Ligin 15. haftasndaki Beikta galibiyetinin ardndan çkt 12 maçta 10 malubiyet, 2 beraberlik alarak haftalarca 3 puana hasret kalan Malatya ekibi, Göztepe galibiyetiyle alt sralardan kurtulma adna da büyük frsat yakalad. Bu sezon özelikle ikinci yarda Süper Lig kariyerinin en kötü istatistiine imza atan Malatya ekibinde ligin ilk yarsnda görev yapan ve daha sonra görevine son verilen Sergen Yalçnn ardndan ilk kez bir 90 dakika skor üstünlüüyle noktaland.

Göztepe galibiyetiyle önünde bulunan 6 maç daha da önem kazanan Yeni Malatyaspor, 29. haftada deplasmanda Fenerbahçe ile karlaacak. Sar-krmzllar, stanbul deplasmanndan 3 puanla dönmeyi hedefliyor.

Yeni Malatyasporun önünde srasyla, Fenerbahçe (D) Gençlerbirlii, Sivasspor (D), Beikta, ç. Rizespor (D) Gaziantep Futbol Kulübü müsabakalar bulunuyor.

Ana Sayfaya Git