Yeni Malatyaspor ligde kalmak istiyor

Süper Lig'in 34. haftasında Yeni Malatyapsor'a konuk olacak olan Gaziantep FK, pandemi süreci sonrası ligde elde ettiği namağlup unvanı korumak istiyor. Yeni Malatyapsor ise kritik maçı kazanıp ligde kalmanın hesaplarını yapıyor.

Haberler 24.07.2020 - 09:33 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Süper Ligin 34. haftasnda Yeni Malatyapsora konuk olacak olan Gaziantep FK, pandemi süreci sonras ligde elde ettii namalup unvan korumak istiyor. Yeni Malatyapsor ise kritik maç kazanp ligde kalmann hesaplarn yapyor.

Bu sezon Süper Ligde ilk sezonunu geçiren Gaziantep Futbol Kulübü, ligin 33 haftalk diliminde ortaya koyduu performans ve ald sonuçlarla dikkat çekiyor. Ligde u ana kadar oynad maçlarda 10 galibiyet, 13 beraberlik ve 10 malubiyet alarak 43 puan toplayan, rakip kalelere 48 gol gönderip, kendi kalesinde 50 gol gören Gaziantep FK, pandemi süreci sonras ortaya koyduu performansla da takdir topluyor.

Salgn sonras yenilmeyen tek takm

Pandemi süreci sonras ligde oynad 7 maçta 2 galibiyet ve 5 beraberlik alan krmz-siyahl ekip, salgn sonras malup olmayan tek takm konumunda bulunuyor. Gaziantep ekibi, ligin son haftasnda deplasmanda oynayaca Yeni Malatyaspor maçn da malup olmadan bitirip bu baarsn sürdürmek istiyor. Salgn sonras alnan youn tedbirlerle tekrar balayan ligde Ankaragücü, Antalyaspor ve Kayserispor ile 1-1, Galatasaray ile 3-3, Kasmpaa ile de 2-2 berabere kalan Gaziantep ekibi, Denizlisporu 1-0, Konyasporu ise 3-1 malup etmeyi baard. Bu maçlarda 11 puan toplayan Gaziantep FK, rakip kalelere 12 gol gönderirken, kendi kalesinde ise sadece 9 gol gördü.

Gaziantep FK yenilmemek, Yeni Malatyaspor kazanmak istiyor

Ligin son haftasnda deplasmanda Yeni Malatyaspor ile karlaacak olan krmz-siyahllar, bu maç kazanp pandemi sonras dönemini namalup bitirmek istiyor. Düme potasnda yer alan Yeni Malatyspor ise bu zorlu ve kritik maç kazanp, hem ligde kalma hesaplar yapyor hem de rakibinin yenilmezlik unvanna son vermek istiyor.

Kritik maç cumartesi

25 Temmuz cumartesi günü Yeni Malatya Stadyumunda oynanacak olan Yeni Malatyaspor - Gaziantep FK maç saat 21.00da balayacak. Düme potasn yakndan ilgilendiren maçta Arda Kardeler düdük çalacak. Maçta yardmc hakem olarak ise Esat Sancaktar ve Alpaslan Dede görev yapacak.

Ana Sayfaya Git