Yeni Malatyaspor sezona erken başlayacak

Spor Toto Süper Lig'de ikinci sezonunu tamamlayan ve gösterdiği performansla UEFA Avrupa Ligi'nde yer alabilmek için ön eleme oynamaya hak kazanan Evkur Yeni Malatyaspor, 25 Haziran'da topbaşı yapmayı planlanıyor.

Haberler 13.06.2019 - 01:07 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Spor Toto Süper Ligde ikinci sezonunu tamamlayan ve gösterdii performansla UEFA Avrupa Liginde yer alabilmek için ön eleme oynamaya hak kazanan Evkur Yeni Malatyaspor, sezona erken balayacak.

Spor Toto Süper Ligde 2017-2018 sezonunda ilk defa mücadele eden ve kentin 11 yllk özlemine son veren Yeni Malatyaspor, Süper Ligdeki ilk sezonunu 43 puanla 10. srada tamamlamay baard. kinci sezonunu ise gösterdii performansla dikkatleri üzerine çeken sar-siyahllar, ligi 47 puanla 5. srada tamamlad ve Ziraat Türkiye Kupasn lig ampiyonu Galatasarayn kazanmasyla UEFA Avrupa Liginde yer alabilmek için ön eleme maçlar oynamaya hak kazand.

UEFA organizasyonunda ilk maçn 25 Temmuzda oynamas beklenen Evkur Yeni Malatyaspor, sezona erken merhaba diyerek hazrlklarna 25 Haziranda balamay planlyor.

Yeni Malatyaspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Gündüz, geçtiimiz günlerde olaan genel kurullarn gerçekletirdiklerini hatrlatarak, yeni yönetimin hayrl olmasn diledi.

Kulüpte görev dalmnn Bakan Adil Gevrek tarafndan bir hafta içerisinde yaplacan dile getiren Gündüz, çok güzel bir kongre gerçekletirdik. Yeni Malatyaspor, tüm Malatyallarn kulübü ve her kesimden arkadalarmz yeni yönetimde yer ald, herkese baar diliyorum. Eskiden görev yapan dier yöneticilerimize de verdikleri emeklerden dolay teekkür ediyorum. diye konutu.

Görütüümüz, izlediimiz oyuncular var

Erdal Gündüz, yeni sezon öncesi transfer çalmalarnn tüm hzyla sürdüünü ifade etti.

Teknik direktör Sergen Yalçn ile prensipte anlatklarn hatrlatan Gündüz, u deerlendirmede bulundu:

Bakanmz transfer komitesini oluturdu. Transfer komitemiz, sezonun bitimine 3 hafta kala çalmalarna balad. Görütüümüz, izlediimiz oyuncular var. Bu sezon da transferde ince eleyip sk dokuyacaz ve takmn ahengine göre oyuncular alacaz. Rehavete kaplmadan, yolumuza emin admlarla ilerlemek istiyoruz.

Hedefimiz gruplara kalmak

Malatyann 16 yl önce UEFA Kupas heyecann yaadn anmsatan Gündüz, o özlemi de sona erdirmenin mutluluunu yaadklarn aktard.

UEFA Avrupa Ligini önemsediklerine dikkati çeken Gündüz, unlar kaydetti:

Organizasyonda 3 ön eleme maç oynayacaz. lk maçmzn da 25 Temmuzda olaca tahmin ediliyor. Bundan dolay normalde temmuz aynda balayacak sezon hazrlklarmz haziran ayna çektik. Hedefimiz gruplara kalmak. Her zaman takmnn yannda olan taraftarlarmzn desteiyle de bunu baaracamza inanyorum.

Ana Sayfaya Git