Yeni Malatyaspor, sezonu açıyor

Yeni Malatyaspor’da futbolculara verilen 3 günlük izin sona erdi. Sarı-kırmızılı oyuncular yarın Nurettin Soykan Tesisleri'nde toplanarak Göztepe maçının ilk çalışmasını yapacak.

Haberler 01.08.2018 - 11:03 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Yeni sezona Bolu ve Düzce Topuk Yaylasnda yapt kamplarla hazrlanan Malatya ekibi, Süper Ligin ilk haftasnda Göztepe ile oynayaca maçn hazrlklarna yarn kendi tesislerinde balayacak. Transfer dönemini suskun geçiren Malatya ekibi son olarak eski futbolcusu Michael Pereira ve Hollandal Mitchell Donald ile anlamaya varmt.

Malatya ekibinde Rahman Bura çaran, Godson Azubuike, Ömer imanolu ve Eren Tozlunun sakatlklar bulunuyor. Sar-krmzllar yeni sezonda zorlu bir lig periyodu bekliyor. Geçen sezonki kadrosundan önemli isimleri gönderen Malatya ekibi, transferde suskun kalarak taraftarn mutsuz etti.

Ligin ilk haftasnda 12 Austos Pazar günü deplasmanda oynayaca Göztepe maçna kadar kendi tesislerinde hazrlanacak sar-krmzllar, bu süre içerisinde kadrosundaki eksik noktalar da tamamlamaya çalacak.

Yeni Malatyasporda yönetim defans, orta saha ve forvete takviye yapmay planlarken, u ana kadar herhangi bir anlama yaplmad.

Ana Sayfaya Git