Yeni Malatyaspor Sportif Direktörü Ali Ravcı: Avrupa'da gruplara kalmak istiyoruz

BOLU'da kamp yapan Evkur Yeni Malatyaspor'da sportif direktörü Ali Ravcı, UEFA Avrupa Ligi hedefleri ile ilgili olarak, "Kupayı alacak değiliz ama ilk etapta hedefimiz gruplara kalmak" dedi.

Haberler 04.07.2019 - 10:22 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Süper Lig ekibi Yeni Malatyaspor, UEFA Avrupa Ligi ve yeni sezon hazrlklarna Bolu Abantta bulunan bir otelde sürdürüyor. Malatyada baladklar kamp çalmalarnn ardndan Boluya gelerek günde çift antrenmanla hazrlklarn sürdüren sar-krmzllar, teknik direktör Sergen Yalçn yönetiminde çalmalarn sürdürüyor. Yeni Malatyaspor, 25 Temmuzda UEFA Avrupa Ligi gruplarna kalabilmek için ilk maçna çkacak.

Yeni Malatyaspor Sportif Direktörü Ali Ravc, Avrupa kupalarndan dolay lige erken balamak zorunda kaldklarn belirterek, O yüzden kampmz da erken balad. 5 günlük bir süreyi Malatyada geçirdik. Daha sonra 1 günlük iznin ardndan burada kampmza baladk. u anda her ey iyi gidiyor. Sergen hocayla sezon banda anlatktan sonra bu sezon yeni bir heyecan, farkl bir hikaye olacak gibi. Geçen sezonu iyi bir ekilde bitirdik. Özellikle son 5 haftamz hem tempolu hem de Avrupa kupalarndan dolay heyecanl geçti. Bizim için Avrupa kupalar yeni bir deneyim olacak. Hem bir tecrübe olacak. Daha önce Malatya ehri Malatyasporla heyecan yaamt. Uzun bir aradan sonra ikinci bir heyecan taraftarlarmza yaatacaz. nallah bizim için her ey iyi gider. Gruplara kalabilmek için 3 etab da geçmek zorundayz diye konutu.

Yeni transferleri olduunu belirten Ali Ravc, Yeni transferlerimiz var. Bu arada eksiklerimiz de var. Bakanmz, yönetim kurulumuz, transfer komitesi yeni oyuncularn aramza katlmas için büyük çaba sarf ediyorlar. çünkü baz mevkilerde eksiklerimiz var. Ama u an itibariyle iyi bir çalma ortammz var. Eksik oyuncularmz olmasna ramen her ey iyi gidiyor. En ksa zamanda eksik olan bölgelerimize de transferlerimiz yapp çok daha hazr bir ekilde bu maçlara girmi oluruz. Bu ayn 25inde ilk maçmz oynayacaz. Slovenya yada Letonya takmlarndan biriyle eleeceiz. Umarm yeni sezon hem bizim için, hem de bütün takmlar için kazasz, belasz, sakatlksz ve taraftarlarn zevk alaca bir sezon geçiririz dedi.

Ali Ravc, UEFA Avrupa Ligi hedefleriyle ilgili olarak da kendileri için bir tecrübe olacan belirterek, Sergen hocann da dedii gibi kupay alacak deiliz ama ilk etapta hedefimiz gruplara kalmak ifadelerini kulland.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

-Antrenmandan görüntüler

-Ali Ravcnn açklamalar

Ana Sayfaya Git