Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Sumudica: "Ligde kalma mücadelesi için gelmedim"

Öznur Kablo Yeni Malatyaspor'da teknik direktörlük görevine getirilen Rumen çalıştırıcı Marius Sumudica, yeni takımıyla hedefleri olduğunu söyledi.

Haberler 12.10.2021 - 08:43 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Yeni Malatyaspor, Süper Ligin 9. haftasnda 16 Ekim Cumartesi günü Adana Demirspora konuk olaca maçn hazrlklarn Nurettin Soykan Tesislerinde sürdürürken, teknik direktör Marius Sumudica, idman öncesi kulüp televizyonuna açklamalarda bulundu.

Süper Ligi her zaman yakndan takip ettiini dile getiren Sumudica, sar-siyahl takmn çok zor bir dönemden geçtiini aktararak, Takm son 5 maçn kaybetmi. Ne benim için ne de oyuncular için kolay deil. Bir öz güven gelimeli. Kaliteli oyuncularmz var ama öncelikle bir takm olmalyz. ifadelerini kulland.

Bu hafta Adana Demirspor ile karlaacaklarn vurgulayan Sumudica, unlar kaydetti:

Ligde kalma mücadelesi için gelmedim

Önceliimiz 1 puan ve mümkünse dier 2 puan da almak. yi bir takma kar oynayacaz. Vincenzo Montellann gelmesiyle birlikte Adana Demirspor çok deiti. Önümüzde 1 hafta var. Deplasmana iyi bir mücadele için gideceiz. Mücadele etmek, agresif olmak çok önemli. Hiç kimsenin, Yeni Malatyaspor kümede kalma mücadelesi veriyor diye düünmesini istemiyorum. Buraya ligde kalma mücadelesi için gelmedim.

Daha önce Türkiyede baka takmlar da çaltrdn hatrlatan Rumen teknik adam, Bu takma her eyimi, hayatm vereceim. Onlara, Sumudicaya güvenmelerini söyleyeceim. çünkü hiçbir problem yaamamak için elimden gelenin en iyisini yapacam. nallah gelecek sene de ilk 8e oynayan bir takm olacaz. çünkü Malatyann futbolu seven ve bilen bir taraftar var. Onlar son iki ylda olanlardan çok daha fazlasn hak ediyor. Maçtan sonra evlerine mutlu gitmeleri ve aileleriyle galibiyeti kutlamalar için bütün gücümle çalacam. diyerek sözlerini tamamlad.

Ana Sayfaya Git