Yeni Malatyaspor'da, Akhisar hazırlıkları sürüyor

Spor Toto Süper Lig'in 31'inci haftasında deplasmanda Akhisarspor'a konuk olacak Evkur Yeni Malatyaspor, maçın hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla devam etti. Nurettin Soykan Tesisleri'nde sportif direktör Ali Ravcı, idman öncesi saha ortasında futbolcular ile toplantı gerçekleştirdi. Hafif tempolu koşunun ardından ısınma hareketleri ve pas çalışması gerçekleştirilen antrenmanın basına kapalı bölümünde ise Akhisarspor maçının taktik çalışması gerçekleştirildi. Erol Bulut'un ayrılmasından sonra sportif direktör Ali Ravcı takımın başına yer aldı. Kentte amatör futbol takımlarının antrenörleri Malatyalı olan Ravcı'nın takımın başında olmasından dolayı destek ziyaretinde bulundu.

Haberler 02.05.2019 - 10:42 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Antrenman öncesinde gazetecilerin sorularn yantlayan Ali Ravc, oyunculara moral ve motivasyon verdiklerini, sahada da bunun karln aldklarn belirtti. Ravc, maçtaki tüm baarnn oyunculara ait olduunu ifade ederek, Güzel bir maç oldu, kritik bir haftayd bizim için. Alt sralarla ilikimiz tamamen koptu. Bundan sonraki süreçte Akhisar maçyla birlikte 4 haftalk bir zamanmz var. Bu maçlardan da toplayabileceimiz maksimum puanlar toplayp sezonu bitirmeye çalacaz dedi.

Kasmpaa maçn geride braktklarn kaydeden Ravc, Akhisarspor maçna hazrlanyoruz. u anda çok ciddi bir sakatlmz yok. Ufak tefek skntlar olan arkadalarmz var. Onlarn da maç gününe yetieceini umuyorum. Bütün oyuncularmz bugün itibariyle hazr, inallah maç gününe kadar herhangi bir sakatlk veya olumsuzluk yaamayz. Tam kadro olarak Akhisara gidip en iyi sonucu almak için mücadele edeceiz diye konutu.

Kupada Galatasaraya kaybettikten sonra da takmda olumsuz bir hava olutuunu ifaden Ravc, Her eyden önce bu olumsuz havay datmak gerekiyordu. yi de kötü de oynasalar bizim bütün oyuncularmz deerli, karakterli. Bizim onlara sonsuz bir güvenimiz var. Sadece dediim gibi onlarn moralini yükseltmek gerekiyordu, maçn önemini zaten kendilerine aktardk. Bireysel olarak da konutuumuz oyuncular vard. O moral ve motivasyondan sonra sahaya çktk ve o enerjilerini sahaya yanstnca da sorun ortadan kalkt eklinde konutu.

Ana Sayfaya Git