Yeni Malatyaspor’da Beşiktaş hazırlıkları sürüyor

Süper Ligin 7. haftasında 1 Kasım Pazar günü 19.00’da deplasmanda Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek olan Yeni Malatyaspor, zorlu deplasmandan puan ya da puanlarla ayrılarak, çıkışını sürdürmek istiyor.

Haberler 29.10.2020 - 09:54 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ligde ilk 3 haftada istedii sonuçlar alamayan ancak sonraki 3 haftalk bölümde 2 galibiyet, 1 beraberlik ile 7 puan toplayan Yeni Malatyasporda moraller üst seviyede. Son olarak ligin 6. haftasnda sahasnda Ankara ekibi Gençlerbirliini 2-1lik skorla malup eden sar-krmzl takmda gözler Beikta maçna çevrilmi durumda.

Ligin 7. haftasnda 1 Kasm Pazar günü 19.00da stanbulda Beikta ile karlaacak olan sar-siyahllar, bu karlamann hazrlklarn sürdürüyor. Orduzu Pnarba Nurettin Soykan Tesislerinde, Teknik Direktör Hamza Hamzaolu nezaretinde hazrlklarn sürdüren Malatya ekibinde, sakatl nedeniyle Konyaspor ve Gençlerbirlii karlamalarnda forma giyemeyen takm kaptan Adem Büyük, takmdan ayr düz kou yapt.

Yaad sakatlk nedeniyle Gençlerbirlii maçnn kadrosunda yer alamayan sa bek oyuncusu Issam Chebake ise takmla birlikte çalmalara katld.

çalmalar esnasnda futbolcularn bir hayli keyifli olduklar gözlendi.

Ana Sayfaya Git