Yeni Malatyaspor'da hedef galibiyet serisi

Süper Lig'in 4. haftasında Fraport TAV Antalyaspor'u 1-0 mağlup ederek geçen sezonun son 3 karşılaşmasının da dahil olduğu 6 maçlık galibiyet hasretini sonlandıran Yeni Malatyaspor, bir seri yakalayarak çıkışa geçmeyi hedefliyor.

Haberler 17.10.2020 - 00:35 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Sezona deplasmanda Fatih Karagümrüke 3-0 yenilerek balayan Malatya ekibi, sahasnda Göztepe ile 1-1 berabere kalp, deplasmanda Trabzonspora 3-1 kaybederken, ilk galibiyetini iç sahada 1-0lk skorla Fraport TAV Antalyaspor önünde 4. haftada alabildi. Geride kalan 4 haftada 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 yenilgisi bulunan Yeni Malatyaspor, 4 puanla 16. srada yer alyor.

çELKEL: çIKIIMIZI SÜRDÜRECEZ

Yeni Malatyaspor Kulübü Basn Sözcüsü Hakk çelikel, milli maçlar nedeniyle lige verilen arann kendileri için verimli geçtiini söyledi.

Fraport TAV Antalyaspor galibiyetiyle milli maç arasna girmenin kendilerine ayrca moral olduunu anlatan çelikel, Antalyaspor maçnda çok iyi mücadele ederek hakl bir galibiyet aldk. Milli maçlar nedeniyle lige verilen aray çok iyi deerlendirdik. Bu süreçte yeni transferlerimizin takma uyumu daha da artt. Uyum sürecini milli maç arasnda atlattk. diye konutu.

Hakk çelikel, lige kötü balangç yapsalar da iyi bir takma sahip olduklarn vurgulayarak, unlar söyledi:

Bu hafta deplasmanda Konyaspor ile karlaacaz. Konyaspor iyi bir takm ama biz de iyiyiz. Keyifli bir maç olacan düünüyorum. Hedefimiz 3 puan. Alt haftalk aradan sonra ilk galibiyetimizi geçen hafta Antalyaspor maçnda almtk. yi bir takm kurduk. Eksiklerimiz vard, onlar da tamamladk. u an iyi durumdayz. Takmmza inanyor ve güveniyoruz. Rakibimiz hangi takm olursa olsun, her maça 3 puan için çkyoruz. Hangi takm yenersek yenelim sürpriz olacan düünmüyorum. Konyaspor maçn kazanarak çkmz sürdüreceiz. Galibiyet serisi yakalamak istiyoruz.

Ana Sayfaya Git