Yeni Malatyaspor'da transfer

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor, Brezilyalı sağ kanat Guilherme Costa Marques'i kiralık olarak kadrosuna kattı.

Haberler 05.08.2018 - 11:31 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Malatyaya gelen Guilherme, bir otelde düzenlenen imza töreninde, kendisini sar-siyahl renklere balayan sözlemeye imza att.

Sa kanadn yan sra forvet ve on numara pozisyonunda da forma giyebilen Brezilyal futbolcu, geçen sezon talyan ekibi Benevento formasyla 12 karlamada görev ald.

Yeni Malatyaspor Kulübü Bakan Adil Gevrek, imza töreninde yapt konumada, yaklak 1,5 aydr görütükleri oyuncuyla anlamaya vardklarn söyledi.

Transferin her iki tarafa da hayrl olmasn dileyen Gevrek, Takma katk salayacana inandmz bir oyuncu. nallah hem takma uyum salar hem de burada da çok güzel iler yapar. diye konutu.

Adil Gevrek, oyuncunun kiralk olarak geldiini belirterek, Guilhermeden iyi bir performans beklediklerini ifade etti.

TRANSFER DÖNEMN BR VEYA K OYUNCU DAHA ALARAK KAPATACAIZ

Transferde geç kaldklar gibi bir alg olduunu belirten Gevrek, alnacak oyuncular yönünde bir planlarnn olduunu bildirdi.

Adil Gevrek, gecikmelerin doru transfer yapabilmek için yaandn aktararak, unlar kaydetti:

Transfer dönemini bir veya iki oyuncu daha alarak kapatacaz. O transferleri de en ksa sürede açklayacaz. Sol beke oyuncu alacaz. Son güne kadar transferler bitmi olmaz. Biz devre arasnda son gün transfer yaptk. leriki günlerde ne olur bilemeyiz ama çalmalar devam edecek. Yapm olduumuz transferler, kesinlikle hem hocamzn hem sportif direktörümüz hem de transfer komitesinin ciddi bir ekilde izledii oyunculard.

Bir gazetecinin Yaplacak transferlerde oyuncular yerli mi yabanc m olacak? sorusu üzerine Gevrek, önceliklerinin yerli oyuncu olduunu söyledi.

Yeni transfer Guilherme ise kulüpte çok iyi karlandn ve her eyin iyi olacana inandn belirtti.

Bir futbolcu için en önemli eyin çok istendiini hissetmesi olduunu kaydeden Brezilyal futbolcu, bunu hissettii için kulübü tercih ettiini vurgulad.

Bir gazetecinin kulüpte daha önce de tannan birçok yabanc oyuncunun forma giydiini söylemesi üzerine Guilherme, Malatya çok eski, hikayenin tamamn bilemiyorum ama buraya gelen Brezilyal futbolcular duymutum. O eski Malatyayd, bu ise Yeni Malatyaspor. Ben de Yeni Malatyaspora ismimi yazdrmak için geldim, umarm yazdrrm. eklinde konutu.

Açklamalarn ardndan Guilherme, kendisini sar-siyahl renklere balayan sözlemeyi imzalad.

Ana Sayfaya Git