Yeni sezonda Süper Lig'in yüzü değişiyor!

Spor Toto Süper Lig'de sezonun tamamlanmasına bir haftalık bir süre kalırken 31 Mayıs 2019 tarihiyle birlikte birçok futbolcunun sözleşmesi tamamlanacak ve kulüpler yeni sezon öncesinde kadrolarını güçlendirmek için yeni arayışlar içine girecek.

Haberler 22.05.2019 - 01:23 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ligi ampiyon olarak tamamlayan Galatasarayda sezon sonu 9 futbolcunun sözlemesi tamamlanrken, Fenerbahçede bu say 12 olarak dikkat çekiyor. Beiktata 4 futbolcunun sözlemesi biterken, Trabzonsporda 4, Medipol Bakaehirde ise 3 ismin sözleme süreleri doluyor.

AMPYON GALATASARAYDA KADRO DEYOR

Sar krmzl takmn ampiyonluunda kritik roller üstelenen Henry Onyekurunun kiralk sözlemesi bitiyor ve kulübü Evertona geri dönecek. Nijeryal futbolcunun yan sra Galatasarayda kiralk olarak forma giyen Badou Ndiaye, Christian Luyindama ve Semih Kaya da takmlarna geri dönecek. Sar krmzllarda sözlemesi bitecek dier isimler ise Sinan Gümü, Eren Derdiyok, Selçuk nan, Mudat çelik ve Gökay Güney.

FENERBAHçENN KADROSU BU SEZON DA SL BATAN

Bu sezon beklenenin uzanda kalarak taraftarn hüsrana uratan Fenerbahçenin kadrosunda büyük bir deiim olmas bekleniyor. Tam 13 futbolcusunun sözlemesi biten sar lacivertlilerde transfer dönemi youn geçecek. Performans olarak beklenileni veremeyen Islam Slimani, Andre Ayew ve Yassine Benzia kiralk olarak forma giydii Fenerbahçeye veda edecek. Bunun yan sra takmda Roman Neustadter, Martin Skrtel, Mathieu Valbuena, Roberto Soldado, smail Köyba, ener Özbayrakl, Tolga Cierci, Volkan Demirel ve Erten Ersunun da sözlemesi bitti.

TRABZONSPORDA GÜNDEM RODALLEGA

Sezona alt yapsndan yetitirdii oyuncularla damga vuran ve Avupa kupalarna gitmeye hak kazanan Trabzonsporda Hugo Rodallega, Kamil Ahmet çörekçi, Olcay ahan ve Luis Ibanezin sözlemeleri bitiyor. Özellikle Rodallega konusunda çalmalarn devam ettiini bildiren Bakan Ahmet Aaolu, genç ve takmda adaptasyon surunu yaamayacak oyuncular transfer edeceklerini belirtti. Kamil Ahmet ile de anlamay bekleyen bordo mavililerde Olcay ahan ve Luis Ibanezin takmdan ayrlmasna kesin gözüyle baklyor.

BEKTAIN TECRÜBELLER AYRILIYOR

Beiktata ise lig sonunda bata teknik direktör enol Güne olmak üzere 4 oyuncunun sözlemesi sona eriyor. Yeni teknik direktörün göreve gelmesiyle birlikte transfer politikasn da belirleyecek Beiktata kiralk olarak takma katlan Shinji Kagawann durumu belirsiz. Ayrca sözlemesi bitecek Adriano ve Mustafa Pektemek için de son karar yeni teknik heyetin olacak. Tolga Zengin ve Gökhan Töre ile ise yollarn kesin olarak ayrlmas bekleniyor.

BAAKEHRDE KAPTAN TAMAM MI DEVAM MI?

Ligde 21 hafta liderlik koltuuna oturan ancak sezonun son haftalarnda yaad puan kayplaryla ampiyonluu Galatasaraya kaptran Medipol Baakehirde 3 futbolcunun sözlemesi sona eriyor. Takma kiralk olarak talyan ekibi Udineseden katlan Riad Bajic için son karar teknik direktör Abdullah Avc verecek. Turuncu lacivertlilerde ise en merak edilen durum takm kaptan Emre Belözolunun yeni sezon öncesi nasl bir yol izleyecei. 38 yandaki futbolcunun aktif futbolculuk kariyerine son vermesi durumunda Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ya da Fenerbahçe bünyesinde görev almas bekleniyor. Devre arasnda takma katlan defans oyuncusu Serdar Taçnn da sözlemesi sona ererken performans olarak göze giremeyen gurbetçi oyuncu için son karar teknik heyetin olacak.

Ana Sayfaya Git