Yenilgiyi unuttu

Deplasmanda Muğlaspor'u 1-0 mağlup eden Diyarbakırspor,rakibi ile puanını eşitleyerek Play-off yarışında önemli bir engeli aştı.

Haberler 17.02.2020 - 09:12 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Yeil-Krmzl takm sezonun ikinci yarsnda çizdii baarl grafik ile dikkat çekiyor.6 maçta 3 galibiyet ve 3 beraberlik alan Diyarbekirspor bu süreçte yenilgi yüzü görmedi.

Kulüp Bakan Vekili ve Basn Sözcüsü Veysi Avar,sezonun ikinci yarsnda iyi bir çk trendi yakaladklarna dikkat çekerek teknik heyet ve futbolcular tebrik etti.

Muladan önemli bir galibiyetle döndüklerini belirten Kulüp Bakan Vekili ve Basn Sözcüsü Veysi Avar,çaramba günü saat 13.00da Diyarbakr Stadnda oynayacaklar Batman Petrolspor maç için taraftarlardan destek istedi.

Avar,enol Demir hocamzn göreve gelmesinden sonra takmmzn yükselii var.Kazandkça oyuncularmzn özgüveni artt.Mula deplasmannda elde edilen galibiyetten dolay teknik heyet ve futbolcularmz tebrik ederek 3 puan taraftarlarmza hediye ediyoruz.Önümüzde 4 gün içinde üst üste oynayacamz iki önemli maç var.Bu maçlardan 6 puan çkararak Play-off yarnda yolumuza emin admlarla devam etmek istiyoruz.Sezonun ikinci yarsnda oynadmz 6 maçta yenilmedik.Play-Off için iddial hale geldik. çaramba günü dost ve karde kulübümüz Batman Petrolspor ile önemli bir maça çkacaz. Tüm taraftarlarmz maça davet ediyoruz.Birlik ve beraberlik içinde mücadele ederek hedefe ulaalm dedi.

Ana Sayfaya Git