Yenilgiyi unuttu

Yeşil-Kırmızılı kulüp 8 yıldır mücadele ettiği 3.Lig’de ilk kez son 11 haftaya lider olarak giriyor.

Haberler 19.02.2021 - 10:35 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Misli.Com 3.Lig 1.Grup lideri Diyarbekirspor, deplasman baars ile dikkat çekiyor. Son yenilgisini 1 Aralk 2019 tarihinde Pazarspora 3-2 yenilerek alan Diyarbekirspor, bu tarihten sonra çkt 15 deplasman karlamasnda sahadan yenilgi ile ayrlmad. 15 aydr d sahada yenilmeyen Diyarbekirspor, bu sezon da 2 yenilgiyi iç sahada alrken grupta deplasman yenilgisi olmayan tek takm olarak dikkat çekiyor.

Teknik direktör enol Demir, Diyarbekirsporda elde ettii baarl çk ile istim üstüne çkyor. Tecrübeli teknik adam takmn banda çkt 26 maçta 15 galibiyet,2 yenilgi ve 9 beraberlik ald. Demir, deplasmanda hiç maç kaybetmeyerek bir baka baarya imza att.

KENT YÖNETCLERNE DAVET

Diyarbekirspor, 8 yldr mücadele ettii 3.Ligde ilk kez bu kadar uzun zaman lider kalarak son 11 haftaya zirvede giriyor. Bu sezon 19 haftann 12sini lider geçiren kulübün bakan Turan lgin,ampiyonluk özlemine son vermek için tüm imkanlarmzla mücadele ediyoruz. Teknik heyet ve futbolcularmzla kenetlenmi durumdayz. ampiyonluk n görüyoruz ama kolay olmadn da biliyoruz. Bu yolda ehrin desteine ihtiyacmz var. ehrin deerli yöneticilerini, halkmz ve taraftarlarmz manevi olarak destek olmaya davet ediyoruz. Bu havay oluturmamz lazm dedi.

HER MAçA AYNI ÖNEM VERYORUZ

Kulüp kinci Bakan ve Basn Sözcüsü Veysi Avar, kalan 11 maçn hepsine ayn önemi verdiklerini söyledi. Zorlu bir süreçten geçtiklerini ifade eden Avar,Puanlarn birbrine çok yakn olduu,herkesin herkesi yenebilecei bir grupta zirvede yer alyoruz. Teknik heyetimiz ve futbolcularmz bize ampiyonluk inancn veriyor. Kalan tüm maçlarmz final havasnda. Artvinde kazanamadk ama liderliimizi koruyarak döndük. 25 ubat Perembe günü sahamzda Nevehir Belediyesporla karlaacaz. Tek hedefimiz kazanp son 10 haftaya önde girmek diye konutu.

Ana Sayfaya Git