Yenilgiyle başladı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2.Lig Beyaz Grup’ta sezonun ilk maçında Samsunspor’a deplasmanda 1-0 yenilen Amed Sportif Faaliyetler, lige kötü başladı.

Haberler 05.09.2018 - 10:40 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Amed Sportif Faaliyetler Teknik Direktör Sertaç Küçükbayrak, Samsunspor maçna zor artlarda hazrlandklarn söyledi. Küçükbayrak, Samsunspor maçna puan almak için çktklarn ancak sahadan 1-0lk yenilgiyle ayrldklarn belirtti. Küçükbayrak, akam oynanan maçta zaman zaman iyi oynamalarna ramen sahadan puanla ayrlamadklarn kaydetti. Küçükbayrak, açklamalarn öyle sürdürdü:

Samsunspor iyi bir ekip, çok iyi transferler yaptlar. Bizim gibi onlarda transfer yasa yaadlar ve bu sorunu çözdüler. Amacmz Samsundan puan almakt, fakat olmad. Zaman zaman iyi oynamamza ramen, istediimiz gollü bulamadk.

yi mücadele eden daha fazla koan bir takm olmak istediklerini vurgulayan Küçükbayrak, Samsunspor maçnda istediimizi alamadk. Bu nedenle bu karlama bizim için geride kald. Artk önümüze bakyoruz. Hedefimiz kendi sahamzda yapacamz Kocaeli maçn kazanmaktr eklinde konutu.

GÖZLER KEçÖRENGÜCÜ MAçINDA

Amedsporda gözler Cumartesi günü Seyrantepe Stadnda saat 15.30da balayacak Keçiörengücü karlamasna çevrildi. lk hafta kendi sahasnda Sakaryasporla 1-1 berabere kalan Keçiörengücü maçna mutlak 3 puan hedefiyle hazrlanacak olan Amedspor, start dün verdi. Teknik sorumlu Sertaç Küçükbayrak, Samsundaki iyi mücadeleden futbolcular kutlayarak Cumartesi gününe odaklanmalarn istedi.

Amedspor, ligdeki ilk 3 puann almak için taraftar desteine ihtiyaç duyuyor. Sosyal medyadan yaplan çarlarda taraftarlardan Cumartesi günü tribünleri doldurarak takma moral ve destek vermeleri isteniyor.

Ana Sayfaya Git